29

неполитизиран

преди 6 години

До Анонимен - н.е.щ.а.с.т.н.и.к. да политизираш човешката съдба е белег на пълна липса на човещина, не строя, а такива като теб докараха възрастните хора дотук. да не говорим, че строят, който визираш полагаше грижи за немощните - родителите и прародиртелите на дядото не са спали по пейките, гаранция. отговори ми моля, защо по време на светлия строй на Всевишния от града на минералната вода дядото спи по пейките гладен и полумъртъв? или си пубер или горното... пожелавам ти същата съдба

28

до 12

преди 6 години

Аз не съм плащал осигуровки над 10 г. и не мисля и да го правя. Хич не ме интересува тая прогнила държава, събирам си парите настрана и за тези 10 г. съм събрал повече отколкото тая умряла държава някога ще може да ми даде като пенсия. Няма никакъв смисъл да се плаща, а като съдружник не съм длъжен да се осигурявам освен здравно по минимума :)

27

Анонимен

преди 6 години

Извън София е катун, няма доктори, няма нищо. В другите градове докторите като разберат че няма личен и осигуровки няма да го погледнат дори. Страшно е з възрастните в България. Не знам как министрите не умират от срам за тия 250 лева пенсия. Всичко е оставено на добрата воля на хората, но те са възпитани да бъдат алчни и да не дават. Така че всяко изключение е като прозрение, какви можем да бъдем.

26

Анонимен

преди 6 години

Това е да те подведе философията на К. Маркс Строй социализма и сега и без жилище.

25

Анонимен

преди 6 години

Величието на "българия" и грижата за гражданите и в беда! Добре че има няма 10тина % истински българи все още!

24

Анонимен

преди 6 години

абе ти що не идеш в празните къщи в провинцията на 73 години бе знаеш ли как се копа на 73.. не всички са способни повечето са прегърбени от болести на тия години .. аман от разбирачи пуу

23

ОпЕТКОВ

преди 6 години

наем за общинско жилище не е 10лева ами минималния е 70лева за гарсониера .. така че на пенсия 250 и това е много .. ток вода сградни инсталации храна ???

22

Анонимен

преди 6 години

Хиляди къщи в провинция пустеят, той нямал къде да живее в столицата. Не работи, не проси, само пенсия взима - какъв му е проблема да заживее извън София?

21

Колко още

преди 6 години

Това са единични случаи, а колко други остават незабелязани? Някога за бедстващите се грижеше държавата, сега трябва да се надяват някой с добро сърце като Ива и съпруга и, да ги забележи. А такива хора останаха малко, хората нямат пари за собственото си здраве и здравето на близките си...

20

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже повече хора като Ива. Вероятно човека има проблем със здравето щом неможе ад се храни.

19

...

преди 6 години

Пичове и пички! Мога да ви кажа, че много от нашите родители ги чакат подобни съдби! Мога да кажа и на тия дето сега са на по 20-30 години И ВАС ВИ ЧАКАТ ПОДОБНИ СЪДБИ! Народ дето не се грижи за майките си и бащите си и възрастните си хора на какво може да се надява такъв народ! Един вид яз и пий докато вземаш по 1000лв и после с последната заплата си купи едно гробно място и легни та ***! И тоя 17-ти номер дето си мисли, че всеки може да бачка и до 100г като строител еми пич, да ти ....!!

18

Анонимен

преди 6 години

До opetkovА строителите не вземаха никак малко пари.........даааа ! а сега вземат големи пенсии. моята е 285 лв. и куп болести ! - толкова ми докара строителството.

17

Анонимен

преди 6 години

73 години не е много стар човек. На тази възраст човек може да се занимава с нещо, да се чувства полезен за някого и най вече за себе си. Човека не е алкохолик, не е и наркоман.Маже да ви прозвучи глупаво но аз пак ще обвиня държавата която отне и последната капка вяра от душите на хората.

16

Анонимен

преди 6 години

До opetkovВзимал е добри пари, но недостатъчно, за да си купи ново жилище или да тръгне да изплаща заем в Сф. Вероятно е живял под наем, след като е загубил жилището си преди 15 год.

15

opetkov

преди 6 години

Коригирам се, ако е изгонен преди 15г. тогава е бил на 58 и е бил работоспособен, ако не е инвалид. А строителите не вземаха никак малко пари.

14

opetkov

преди 6 години

Странно е, че не е могъл да си плати наема, който вероятно е най-много 10 лв, а той имал пенсия 250 лв. Според мен човекът не е съвсем таман и истината ще излезе съвсем друга.

13

opetkov

преди 6 години

До Явор Като четеш сайтовете най-добре се вижда, че нацията се състои от ***-комунисти, прекръстили се на социалисти.

12

Иван

преди 6 години

Също така не би било лошо да знаем как се е стигнало до там да го изгонят и защо не са го настанили в по-малко респективно по-евтино жилище, което да може да плаща. Със сигурност има някакво обяснение. В нашата джунгла обаче е така - трябва да се бориш дори и за най-малкото нещо. Това е страшното.

11

Анонимен

преди 6 години

Грешна работа. Дотам ни докараха явни и латентни социалисти.

10

Българка

преди 6 години

До АнонименПишеш глуости. Блъскаш по 30-40 години. Плащаш луди пари за осигуровки, а на края ти подхвърлят една мизерна пенсийка. А да не говорим, че ние младите ще плащаме осигуровки до живот, защото най-вероятно пенсия няма да видим. И защо ли? Ами защото няма да има достатъчно работещи хора в България и защото до 70 години я камилата, я камиларя.