30

MaйMyнaтa

преди 6 години

А ние тука в България връзваме краищата, и то на възел! Дя ги шлякам у боговете митични, що се не хванат и да бачкат

29

Анонимен

преди 6 години

за гърците не знам , но аффторката на статията вероятно е получила удар по главата при спор за паркомясто пред редакцията на днес бг.

28

Анонимен

преди 6 години

До 26 Нито работя за държавата, нито съм работил нещо свързано с нея. Работя в частия сектор и използвам двете си ръце и мозъка. Покрай мен хората на 27 28 29 пътуват постиянно и всички са обикновенни работници по фирми.Аман вече от глупсциии, които си мислят че света се върти около тяхната чиния. Щом някой събира пари и харче значи е престъпник ...Ами докажи го че 500к са престъпниции?

27

Димитракис

преди 6 години

Ясу, вулгаракис! Димитракис не работакис, игракис сиртакис, пиякис узакис, вулгаракис берякис маслинакис, не връщакис евракис на германакис!

26

Миринда

преди 6 години

Kогато видя гъркини да дойдат в БГ да обслужват наши пенсионери, само тогава ще повярвам, че гърците са зле.

25

До 22

преди 6 години

Очевидно ти си от тия,които имат пари и сигурно зобиш от държавната ясла.То верно,че сте много-цели 250 000,затова няма за останалите и затова се правите,че не знаете как оцеляват 90% от българите.Има възмездие,да знаеш.И на вашата лакомия ще и дойде края.

24

Анонимен

преди 6 години

Никой не е по- зле от нас, ние от години сме в перманентна криза, а гърците тепърва се сблъскват с нея

23

Анонимен

преди 6 години

Нали падишаха ви плашеше,че ако нямаме стабилност,сме щели да станем като гърците.Дай боже поне като тях да станем,иначе ще изчезнем.

22

народопсихология

преди 6 години

Гърците са по-големи мрънкачи и от българите.

21

Анонимен

преди 6 години

До 20 Ами защото имаме пари бе охльов. Не защото там е евтино. Там всичко е в Евро някой неща x2 . Просто България върви нагоре ...товаа че 3ма пенсионери и 2ма некъдърници тук пишат по цял ден, колко сме бедни ...те описват себе си ...не държавата ни. Сам си отговори как на всеки празник 500к отиват на почивки по света , а останалите пълнят нашоте курорти и заведения. Гръг не съм видял да дойде тук. ..Да харчи пари.

20

Обява

преди 6 години

Търся гъркиня за домашна помощница. Заплата 500 лв.Според статията да очаквам наплив

19

До 18

преди 6 години

Ти да видиш!Тогава защо всеки уикенд тичате към Гърция при тая скъпотия?Подпомагайте нашия туризъм,защо техния?Не,драги,те са свикнали на по-охолен живот,затова сега им е криво.Свикнали са да живеят на кредит,а сега трябва да се плаща.Не че ще върнат това,което са взели,де.

18

Анонимен

преди 6 години

Га ядоха кИфтетата не реваха,а сега,страх ги било да не станат като нас.Няма,няма да станете като нас.Ние сме единствени и неповторими.И срещу нас да вървите,пак няма да стигнете дъното.Ние сме си го запазили само за нас.

17

Анонимен

преди 6 години

данъка на апартамент в Гърция е 700 евро на година , а в България е 40 евроЕдна бира в заведение е 4 евро, фрапе 3 евро, салата 8 евро ...Така , че в Гърция получават по-високи заплати, но и разходите им са по-високи

16

До 10

преди 6 години

Не,не сме така.Ние сме мнооооого по-зле.Най-бедни в Еропа,Азия и Африка.,

15

смартгалфон

преди 6 години

Oххх добре че поне ние сме добре да го .....

14

? а?

преди 6 години

Екстра си изкарват явно...има два вида хора,едните се учат от чуждите грешки, а другите-на своя глава. Ако имате интерес поне да разберем мнението на БЪЛГАРИЯ, в сайта на Възраждане върви подписка/иск, за Референдум.

13

Анонимен

преди 6 години

Щом за гърците кризата е безмилостна,коя е думата,която е уместно да използваме за нас?

12

Анонимен

преди 6 години

Да ги ожали човек.10% теглели от спестяванията си/дай боже всекиму да има спестявания/за да си плаща сметките и пак с 10% са тези,на които са се увеличили доходите.Да се чуди човек как оцеляват с минимум 1500 евро заплата и 800 евро пенсия.Е,не може всички да са богати като нас,нали?

11

трафалгар

преди 6 години

пълни глупости е тази статия. идете в атина, солун, острови ...селца- хората си живеят живота...улиците са ремонтирани, фасадите също,...прекрасна храна и добър живот. мисерияте е в българия, не там !!!