10

Анонимен

преди 6 години

Ключова в този свят е само ролята на Путин. Останалите са статисти. Пълнеж.

9

Анонимен

преди 6 години

Ключов в този свят е само ролята на Путин. Останалите са статисти. Пълнеж.

8

Анонимен

преди 6 години

Ролята им е ясна - разделят и владеят. Създадоха в Източна Европа множество държави - сринаха Югославия, създадоха седем държави включително Косово, разпаднаха Чехословакия, поддържат малцинствата в България, Румъния, с цел да цепят отново държавици ако им се отдаде случай. Поддържат Коминтерновска Македония срещу България и тн. Ако не я поддържаха, да се е присъединила към България още до 1995 година.

7

до 7

преди 6 години

Ти луд ли си,кви войни ти се виждат в болния мозак.Сърбия и Косово в ЕС,значи пак обединение на двете държаи.САЩ спомага за обединението на Европа.Без граници,всички пием и ядем на една маса.Русофилите много се притесняват от това,ние европейците да си прекарваме добре заедно.Що такава злоба"

6

Анонимен

преди 6 години

Ако Сащ се меси в косово ще има война на балканите , помнете ми думата , целта им е да разбият всички региони в света и да управляват само те но това няма как да стане , какво търсят янките в косово и какви интереси могат да имат там , ЕС е тяхна *** то е ясно , но накрая ще ни забият на всички нож в гърба

5

Куриози

преди 6 години

Има си хас да не е "ключова"!Ано не бяха те /особено САЩ/нямаше да я има тази измислена държавица!

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛеко бе, демократ'е. Още малко ще искаш да избиваме всеки, който не мисли като ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

За ролята на САЩ съм съгласен, защото имат огромна база там, но ЕС за какво го пишете, колкото да се каже, че САЩ не правят каквото си искат, а един вид с "подкрепата" на ЕС. Така де имат партньор, по-скоро слуга.

2

Анонимен

преди 6 години

На петте страни,които не са признали Косово,трябва да се спрат фондовете от ЕС,докато не признаят новата балканска страна,като санкция,задето не са приели външната оритика на съюза.

1

Цццццццц

преди 6 години

Щом са намесени САЩ то от ключово по ключово е ясно какво ще му се случи на Косово. Бог да го прости на Косово