12

Людмил Трифонов

преди 6 години

Може би в случая трябва да се направи едно уточнение. Децата се намират в стресови състояния и става дума за необходимост от психологични процедури за разтоварване и репродуциране, а не за медикаментозна терапия на психиатрични заболявания. Ако не се търси възможност за медицински бизнес...

11

Анонимен

преди 6 години

Хахаа тия искат да им предпишат лекарства, затова ги плямпат такива, като прочетох психофармакология и ми светна, намериха си нова ниша всеки бежанец на Прозак!

10

Убиват с камери

преди 6 години

Проверка в училища с камери доказаха че НЯМА безопасен престой в класни стаи оборудвани с видео наблюдение..Само след 26 минути контролната група бе трайно нелечимо повредена от голяма камера със AIDS Activators вградени в камерата..Поели безалкохолни с пси активни подсладители пострадаха най тежко.

9

Пазете децата

преди 6 години

НАгли престъпници на власт в Европа увреждат тежко всички деца с принудителен престой в училища,градини и ясли ..Уврежданията с а поименни и родово групови.Ползва се тежко терористична дигитална техника позволяваща причиняване на трайни нелечими увреждания вккл тежко затъпяване на милиони жертви ежеминутно.ООН отчете че МОН с а виновни за блокиране на раждаемоста в БЪлгария .Принуждават милиони деца да седят в тежко вредни условия снимани и облъчвани.

8

Анонимен

преди 6 години

какви психически заболявания?Тези деца вероятно са стресирани от войната,то големите хора не могат да се оправят след война,камо ли децата.И да се подиграваш с такива деца,преживяли война,страх,разруха,кръв,ужас е абсолютно падение,как може да има такива хора изобщо?Децата нямат никаква вина.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5А при българските??! Да не си мислите че сме нация без проблеми!? За под 7 милионно население процента е доста стряскащ! Ето как се стига до там: насилие в къщи, насилие в детските градини, насилие в училището/обществото, липса на сигурност/любов/състрадание в семействата на повечето български деца. Разликата между ПТСД и Скима поведение е почти една и съща!

6

Меркел ни ги натресе

преди 6 години

Тези, които успяха да се докопат до ЕС, по-различни ли са?Не коментирам нашенския екзотичен етнос, но е редно да ни информират какъв процент от него има подобни проблеми, които обаче не са предизвикани от стрес и депресия, а от кръвосмесителни връзки, от психотропните вещества, употребявани от родителите им още преди тези деца да бъдат създадени, от алкохолизъм и от стремежа да се живее на сем.начала с хора, които имат осигурена инвалидна пенсия, вкл. и бавноразвиващи се, и тях ги забременяват!

5

Анонимен

преди 6 години

А каква е религията?

4

Анонимен

преди 6 години

И при турските деца процентът е подобен.

3

Григори Климов

преди 6 години

По начало 69% от хората са с отклонения. Която и група дава сходни резултати. Висша социолохия. Теория на дегенерацията. Сред управниците са 99%. нормално.

2

Анонимен

преди 6 години

Според мен Иво Христов е оптимист - над 90 процента не сте в ред от българите. Доказателствата - бедни да гласуват за ГЕРБ си е психично отклонение. Как децата бежанци да са в ред, като са избягали от една диктатура в друга, по-страшна.

1

Проф.Иво Христов

преди 6 години

А при нас както знаете са 80% сред кореняците.