11

Анонимен

преди 5 години

Отивам аз в една от големите вериги хранителни магазини, но в себе си имах само карта.На касата обаче терминала не можа да се свърже с банката и аз увиснах :)За сега ми се е случвало само веднъж и определено не е приятно:(Иначе действително е голямо удобство.

10

Анонимен

преди 5 години

Имам ли възможност винаги плащам през терминал или през интернет.Каквото и да говорим,удобството е голямо.Избягвам и излишните разправии с глупави магазинери икасиерки: *** ся нямам дребни,*** идете да развалите и тн.Задължително обаче изчаквам касовата бележка за да сравня цените,защото ми се е случвало,къде по невнимание или от нещо друго да ми *** по-висока сметка.

9

Анонимен

преди 5 години

Платените публикации не трябва ли да са маркирани като такива?!?Малката такса за търговеца въобще не е малка, освен това е пълен контрол кои карти приемаш, колко процента ти е на дадена транзакция и прочие и прочие.Даваш пари на някой абсолютно ненужен по веригата. В Европа нарочно бавят картите вързани към Ибан - тогава ни виза ще ти трябва ,ни мастер, нито такива посредници. За карта годишна такса, за теглене, за покупка в друга валута, за търговеца отделно....

8

Марински

преди 5 години

Навън хората отдавна са забравили думата кеш, ама ние нали сме си по-големи от всички...и ще си останем в 681 г. :(

7

още парии

преди 5 години

До парииИскат и да им плащаме а.. айде де! Още малко ще ни искат и месечни такси за бизнес сметка(~15лв), за интернет на терминла(~5лв), такси за поддръжка на пос терминала(~10лв) или пък за инсталация.. Друго си е с ПОС терминалче от банка да си ги плащаш всички тея такси за същата услуга.. всеки месец по 30-40лв в такси, ммм... Мечта! :)Или пък алтернативата закотвяме се във времето и никви такива модерни истории с карти и неведими пари.. Само в брой "имате ли точно, че нямам да ви върна" :D

6

И.С.

преди 5 години

До парии Когато потребителите плащат с карта, малък процент се удържа от търговеца, а не от купувача. Така е навсякъде по света.

5

парии

преди 5 години

взима пари за транзакция? А,не!!!сметката в магазина ми е 30 стотини - кибритче, но след като проверих в моя акаунт в банката се оказа, че има такса за транзация, която е по-голяма от стойността на сметката.Тия англичани съвсем ни взеха за ***.

4

Бзнсмн

преди 5 години

Ей къде е проблема, нищо не правят (като работа, продукт) пък се намесват навсякаде:"Плащате единствено малък процент транзакционна такса за всяко прието плащане."

3

Анонимен

преди 5 години

1 - Какво общо имат това с тези машини тук ? Супер полезни бяха за моя бизнес.

2

Анонимен

преди 5 години

Бай *** влиза У мола на първият банкомат тегли пари, слага в джоба, после вади, като селски хитрец пачката и плаща. Плащам всичко с карта, не искам да докосвам пари дори, плащам кеш само където няма терминал или сумата е 1-4 лв. Така плащанията са на светло, а някоя касиерка ще се прибере по-рано при децата си, вместо да се занимава с отчитане на пари.

1

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли в 2011-а.