9

Анонимен

преди 6 години

Аз съм бил сред хора които не говорят.Няма такава тъпня.Някой каже 1-2 думи и всички млъкнат.След няколко часа пак.След известно време всички вадят телефоните и почват да цъкат във фейса.След час-два пак някой измърмори половин дума и всички си тръгват щото са минали 4 часа.Предпочитам хората да си говорят.Господ затва им е дал език.Тия с коефициент на интелигентност под 60 не могат да говорят.За тях е измислено,че щото били много умни не говорели много.

8

Анонимен

преди 6 години

Най-готино е да бъдеш с жена която е попаднала на неверен мъж и такъв къде върти номера. Когато ти си верен и само с нея и сериозен без номера е твоя на 100%.Вече си е с мен надявам се за много дълъг период от време. Ако е възможно завинаги с мен.

7

Анонимен

преди 6 години

Сега искаме дори да си имаме бебе. Той е бита карта за нея вече не съществува.

6

Анонимен

преди 6 години

Той каза че не е такъв човек да и се моли да му прости изневярата. И въпреки това той в същия ден беше с друга на заведение и я ... излъга нея, като в последната минута и отказа среща. След това и казаха видяха го с друга. Съкрушия! Тя не беше на себе си месец поне. Не я оставих тя страда много. Сега си излиза когато и е кеф с мен. Той много лошо постъпи с нея. Не бих постъпил така с нея тя е много финна и крехка жена. Страда много. Не мога да и го причиня. Сърце не ми дава миличка ми е.

5

Анонимен

преди 6 години

Инък губиш! Тя отива при друг и го дарява с дете.

4

Анонимен

преди 6 години

Тя като роди на друг мъж дете той ще спре да я тероризира.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако един мъж иска да бъде с теб прави всичко възможно да е с теб и иска ти да си наясно, че той държи ти да му бъдеш в живота, че си неговата сладурка без която не може защото те обича!!! Зодиите са..., друга история.

2

Анонимен

преди 6 години

Нещо против везни? За да изразява, така дълбоко мълчеливия си протест спрямо теб няма какво да ти каже. Изчерпан си от съдържание и не счита за нужно да се мори за теб.

1

При всеки е различно

преди 6 години

Най-големият мълчаливец и темерут по характер, когото познавам, е от зодия "Везни". От темерутщина се намрази с всички и на двете места в София, където отиде да работи последователно. И въпреки че е софиянец по рождение, а баща му беше важен фактор в сферата на професията му, мълчаливецът-темерут беше принуден да напусне София и да иде във Великотърновския университет уж по свое желание, където си и остана като преподавател. Не знам, с ченгел ли му вадят думите от устата там. Как ли преподава?