11

Истина

преди 6 години

статия за перачите на пари от наркотици и проституция.... и в центъра и в моловете навсякъде има табели дава се под наем.... цената е по-ниска и пак няма търсене. Ако нова верига навлезе си взема магазина за година, после като види как е положението... закрива клона в България или го държи за красота.

10

учуден

преди 6 години

До 9 АнонименЕй ! Много рано си се напушил бре !

9

Анонимен

преди 6 години

И кой купува в тези молове? Като съм ходил в пловдивските молове рядко виждам някой да пазарува.Продавачките стоят и скучаят.Как си избиват парите за наемите?

8

Анонимен

преди 6 години

Тия май само обявите са проучвали....

7

Анонимен

преди 6 години

Известен ми е един хубав магазин с площ колкото панелна гарсониера, оформен с луксозна довършителна работа в нова сграда в "Изток", гр.София. Но се намира на тихо място. Има си наематели, наемът е почти 4 евро на кв.м. Казвам "почти", защото наемът му е в левове. В съседство има и друг подобен магазин, чийто наем е пак горе-долу толкова. Не знам какви са наемите на търговските площи на оживените места в този район.

6

Анонимен

преди 6 години

айде сега, този експерт-разбирач, вместо да надува балони, да се разходи, да речем по Дондуков - да се налюбува на надписите "под наем", дето са на всяка крачка... Може да се разходи и по Стамболийски, или по Ботев, същата работа. Пък като ми покаже ЕДИН бизнес, който може да работи ЛЕГАЛНО и НОРМАЛНО на 50 евро на квадрат наем, може и му хване декиш блябльосването.

5

Анонимен

преди 6 години

Основната причина за безумните цени на жилищата и наемите на магазини е, че по тези параграфи се перат милиони.Ако перачите на пари бъдат разкарани, целият пазар ще се срине и цените ще паднат най-вероятно между 2 и 3 пъти.

4

Анонимен

преди 6 години

С моловете искам да кажа, че съществуват много търговски площи, и конкуренцията на предлагането е огромна. Това разбира се сваля цените на наемането.

3

Анонимен

преди 6 години

В софия и химическа тоалетна не бих сложил. Там минавам само транзит...

2

Анонимен

преди 6 години

Какво искаш да кажеш с моловете?

1

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо. Запознат съм с наемите на два магазина на бул. Витоша. Около два пъти по-ниски са. Говоря за супер модерно оборудване в най-хубавата част между Солунска и Патриарх Евтимий. А собствениците ми споделиха, че нивата и на околните магазини за горе долу същите. Това с високите наеми по Витоша е някаква легенда. Сега, ако някой пере пари е друго, но тия дето ги изкарват парите нормално няма как да избият такива нива. Освен това има и много молове.