25

От Радой Ралин

преди 6 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.

24

Анонимен

преди 6 години

Двама празнодумци! Единият син на баща си,а другият от котилото на БКП и мафията.

23

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте ама Бокото си дойде "научено" че домъкна и много такива като себе си от завоите и бензиностанциите

22

Анонимен

преди 6 години

Гледат един от друг кой е по-гявол.

21

Марин

преди 6 години

Генерал??? Хахахах моля ви, стига.

20

Кратун

преди 6 години

Това, че Симеон е наблюдавал Баце не значи, че се е учил от него. И аз изучавам глупавите хора и все повече се съгласявам с Айнщайн, който е казал, че вселената има край, но за човешката глупост не е толкова сигурен.

19

Анонимен

преди 6 години

"Царя" се научил как се краде от бат Бойко

18

пп

преди 6 години

Колкото сикаджията е генерал. толкова и Моню мадридски е цар.

17

реалист

преди 6 години

НАБЛЮДАВАТ СЕ ВЗАИМНО МУТРИТЕ, А ОТ НАРОДА НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА. И ДВАМАТА ДОКАРА НАРОДА ДО МИЗЕРИЯ И ИЗЧЕЗВАНЕ. ОСТАВКА!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Ама *** генерал ли е бил-кога бе ?? А аз да не знам-*** а ??

15

Анонимен

преди 6 години

Единият казва на другия "Царят", тоя го четка "Генерале" ...Като в руския виц за двамата пияни, дето се питат един друг: Ти мен уважаваш ли ме? Да. А, ти мен уважаваш ли ме? Да, и аз те уважам. Значи, ние двамата с теб сме уважавани хора.

14

Анонимен

преди 6 години

Шимон Сакса научи мутрата Буда как се краде на едро а оня му отвръща жеста като тайно му се отчита с част от печалбата!Къде по света има цялата държава да е в ръцете на някакъв неук пожарникар!

13

Анонимен

преди 6 години

Абе научил е от царя как да не показва че е гладен на официални места....за другуууу...извинявайте ама в момента не си спомня....

12

Анонимен

преди 6 години

Да, бе, ако не фалшифицираха изборите, щяхме да си изберем читави управници... Половината население трудно пише и чете и само чака някой да му подхвърли 20 лева, ама иначе има скрита мъдрост...

11

Анонимен

преди 6 години

Доста забавно заглавие. :)Щом Симеон Сакскобургготски прави такива комични изказвания, значи НАИСТИНА е научил нещо от Банкянския. Не само е "гледал в тила" (!?) Боко, ами и го е слушал... :)P.S. Никога не е късно да станеш за резил. Някои започват от по-рано.

10

Максим Горки

преди 6 години

Моите университети.....

9

ДО 9

преди 6 години

НИКОЙ НИЩО НЕ ИЗБИРА МАСОВО ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ В БЪЛГАРИЯ СЪС ЛЮБЕЗНО СЪДЕЙСТВИЕ НА МЕДИИ ПОЛИТИЦИ ЖУРНАЛИСТИ ПОЛИЦИЯ СЪДИЯ ПРОКУРОРИ МАСОНСКИ ЛОЖИ ВИЕ НИЩО НЕ ИЗБИРАТЕ.ПРОСТО СИ ОТВОРЕТЕ ОЧИЧКИТЕ "НАРОДЪТ""""?????

8

Анонимен

преди 6 години

Българската поговорка е много хубава - "Магаре - магаре, чеша"!

7

НАРОДА

преди 6 години

ПРЕСТЪПНОТО ЛИЦЕ НАРИЧАНО"ЦАР"ПОДБУТА МАФИОТЪТ НА ПРЕДНИ ЛИНИИ .И С НЕГОВО СЪДЕЙСТВИЕ НДСВ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 4ТИ МАНДАТ.ЗА ЖАЛОСТ ФАКТ!!!!А СЕДЕФЧОФ НАБЕДЕНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ МУ ДАДЕ ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ!ПРЕСТЪПНИЧЕСКА АНТИНАРОДНА АНТИБЪЛГАРСКА КЛИКА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИ И УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 29ГОДИНИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Такива си ги избираме... Или гладни хитреци, като Чичко Цар, или "хора от народа" със скъсани джобове и два пръста чело и речник от триста думи, но нахални на макс (в интерес на истината, правешкият свинепас положи тази традиция).После тези "хора от народа", които "живеят с проблемите на обикновения българин" почват да си пълнят джобовете с шепи на наш гръб.