43

отчаян

преди 6 години

Познавам няколко бивши полицаи и един мераклия за полицай , всички са глупави и много мързеливи . Може би не всички са такива ?

42

Американ

преди 6 години

От тези 160000 лева е платил на съдията, та се измъкнал леко и меко. А 1000 лева гаранция е просо прелест в неговия случай! Няма ли някой да подгони съдията за смешните присъди?

41

Анонимен

преди 6 години

В държавата на мафията това е положението.Трябва да свиквате.....

40

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да се създаде фонд за издирване на престъпници. С тези средства да се плаща на частни лица да издирват престъпници. Смятам, че за година поне с 50% ще намалеят издирваните. И доста хора ще се наемат да вършят това за едни 20 хилки на калпак да речем. Спокойно могат да уволнят 10000 куки, така или иначе файда няма от тях особена.

39

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам пред всяко мвр да сложат табела "Молим всички извършили престъпления да се явят в полицейските участъци самида се закопчаят и затворят в килиите . Много. много ви молим, елате. " Трагична и комична ра. бота и банкянския ч.еп има наглостта да излиза в европейския парламент и да казва че щял с престъпността и корупцията да се справи до три години.

38

Анонимен

преди 6 години

Много ми хареса изказване на министъра на вътрешните работи, които каза че в полицията се назначават хора, без познания и умения, с елементарно ниво на обща култура, които са на по двадесет и седем - осем години и това им е първа работа, като я започват с единствената цел да работят някъде. Тоест скрап. Затова резултатите са такива.

37

Анонимен

преди 6 години

Чий го дириш в България, като не ти харесва тук???Яхвай камилата и потегляй за Анадола!!! Ние също ще се радваме на твоето отсъствие.------Защо? Срам ли те е да виждаме на място колко сте зле?

36

Daniboy

преди 6 години

Морякът и близките му сигурно отдавна са се поболели и споминали, но на милиционерите нормалните хора са им последна грижа. Нали никой не смята, че такъв човек ще се разхожда необоспокояван, ако няма протекции? Да си го кажем, милицията и мафията в тази държава са ръка за ръка, приятели и винаги са се поддържали. За нормалните няма живот в това блато. Обречени са на мутро-милицинерски произвол и тормоз!

35

Анонимен

преди 6 години

Значи ако те издирват, излезеш ли в чужбина, все ще те намерят, по отпечатъци или друго, ако си седиш в БГ - няма проблеми, няма да те хванат.Чудя се избягалите скоро затворници дали не са открили бар на Слънчака и да се кефят на живота...

34

УМЕН

преди 6 години

До ТурчинДобре ли сте?

33

Турчин

преди 6 години

Супер модерната, развита, велика БЪЛГАРИЯ (само за пред турците де). хахахахахахахаха

32

Клара

преди 6 години

Поредният български абсурд!

31

МакКонар

преди 6 години

А на човека върнати ли са 100-те хиляди долара и ако не са, онези тунеядци защо не им ги вземат от джоба. Нашата милиция ни лази!

30

Неук

преди 6 години

Виновен, че и видно май рецидивист ще се окаже, но едно е грешно в статията. НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИНЦИДЕНТ ПО ЗАТВОРЕН МАРШРУТ. ТАМ ИМ ЯСНО РАЗПИСАНИ ОТГОВОРНОСТИ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ПУБЛИКАТА, НО ПРИЧИНЕНИ ВОЛНО ИЛИ НЕ ЩЕТИ НА ЛИЦА ОТ КОЙТО И ДА Е УЧАСТНИК-СЪСТЕЗАТЕЛ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА САНКЦИЯ. ВИНОВНИ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

29

Краси

преди 6 години

Ако не беше станала катастрофата никога нямаше да влезе в затвора.В РБ се издирват 1000 прстъпници с влязла в сила присъда.Но, никой не ги търси.

28

Анонимен

преди 6 години

Това напоително възторгване на журналиста от тоя нашенец не ми е интересно!Разбирам,че много му се ще да е като него,ама не му стиска!В крайна сметка парите на моряка възстановени ли са?

27

Анонимен

преди 6 години

Охрана на съденбата власт! Тази организация е на нашите издръжки! Предлагам да не взимат заплати докато не приберат всички издирвани и избягали

26

Анонимен

преди 6 години

Ай стиига,бе. 16 млрд ддс, 4 млрд. ктб, 1,2 млрд чез, мн млрд в здравна каса, още мн млрд откраднати от шайката евро субсидии и на никой не му пука. Днес сте седнали с претоплена и евтина манджа рейтинг да гоните.

25

Турчина

преди 6 години

Нема такава държава! Има излязла присъда от 10 години, а оня си живее съвсем нормално даже в ралита участва. "Издирват" го в цял свят, а той е пред очите им. За тея 10 години със сигурност е посещавал МВР и КАТ за да подновява книжка и лична карта иначе не би могъл да участва в рали без валидни документи. И как има валидни документи без да е хванат до като ги изкарва!? БГ правосъдие...

24

Анонимен

преди 6 години

До 13 протестирали са тоест просели увеличение на заплатата от бати бойко щото са големи полицаи с голям мозъчен капацитет. Направо наще полицаи са по умни и смели и от шерлок холмс и щирлиц взети заедно. А такива като николай и росен от нови иакър видиш ли не могат да ги хванат щото саботират нашата полиция..... ааах тези лоши защо така се крият от родната полиция