37

гост

преди 5 години

колко спрял трябва да си за да ти пука кво пише на тенекията с която биеш мухи по пътя:))

36

Киро Кюмюря

преди 6 години

а кога ще почнат да връщат парите за табелите, когато ги върнеш на заптиетата?

35

...

преди 6 години

Държава, в която мутренскит номера се продават от МС и КАТ за какви ценности можем да говорим? Да го направят като по белия свят- който иска конкретен номер да плаща такса, независимо от цифрите.

34

Driver

преди 6 години

А аз си отбелязвам най - интересните комбинации от букви, които съм виждал на квадратни табели, демек всички букви една до друга. А именно: СОВА, СОМА, СВАТ, ВРАТ, ЕВАН, СТАН, СТАР, ЕМА, САРА, САМА, ЕВАХ... сигурно изтървам нещо.

33

До 25

преди 6 години

СО - след околовръстното.

32

Анонимен

преди 6 години

Малко е 1500 лв, трябва да е поне 10 бона, так ще си проличи кой е истински патрон. 1500 лв може да извади почти всеки бачкатор.

31

ХАК ИМ Е

преди 6 години

В НАШИЯ ГРАД СОФИЯНЦИ ВИНАГИ НАРУШАВАТ ПРАВИЛНИКА, ОСОБЕНО ПРИ ПАРКИРАНЕ И ЗАТОВА НИЕ ВЕДНАГА И С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИКАМЕ КАТ.КАТАДЖИИТЕ СЪЩО С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ НАМИРАТ ЗА КАКВО ДА СЕ ХВАНАТ.МИНАЛИЯТ ДЕН ЕДИН ПОЛУЧИ ФИШ, ЗАЩОТО НЯМАШЕ БИНТ В АПТЕЧКАТА.

30

Чиновник

преди 6 години

Не е важно какъв ти е номера, а какъв пропуск имаш на предното стъкло.

29

Анонимен

преди 6 години

Добре е, че по този начин хем някой хора си избиват комплексите, хем после са лесно забележими на пътя, за да се пазиш от плиткоумните им изпълнения.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Няма начин префикс за област да се махне та такива селяни като теб да се скрият в общият куп.Дори трябва да ви дамгосаме на челата със селата от които сте!!!

27

Не разбирам

преди 6 години

И за чий ууу... ми такъв номер ??????!!

26

Анонимен

преди 6 години

то не е само това. И при регистрация на нов внос делкат едни пари. Иначе те правят на *** от чакане и проблеми... ПоHе във Варна е така. Отвънка има едни момчета дето услужливо ти прелагат помощ. Откажеш ли вътре почват проблемите... Ама няма връзка между едните и другите. Просто съвпадение...

25

Анонимен

преди 6 години

Такива номера си поръчват тези, на които им е много трудно да си запомнят номера на колата, поради природни (не)дадености. Трябва да им влезем в положението - не всеки се ражда толкова ***.

24

КАТ да се закрие

преди 6 години

КАТ е най-добре да се премахне като вредна структура. Вредна както за безопаясността на движението, така и за дейностите свързани с регистрациите на МПС-тата.

23

Анонимен

преди 6 години

Трябва да забранят поставянето на префикси за области. Също така във всяка област да можеш да си регистрираш колата, а не ако я купиш от автокъща в Мездра, а си от Варна да трябва да я транспортираш до Варна, вместо да я регистрираш във Враца.

22

Един от Прованса

преди 6 години

До анонименСлед като загуби делото срещу местен журналист,направил публично достояние ОВ4444АР-лака му,селянина от град Троян продаде немското возило.След пререгистрацията,такъв номер вече не съществува и не може да бъде поръчан отново.

21

Анонимен

преди 6 години

Споменете,че ако си с връзки в кат може да си вземеш номер АВАА или ААВА без да плащаш допълнително.

20

ДО 18

преди 6 години

ДОЛУ КАПИТАЛИЗМА ИМПЕРИАЛИЗМА И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ЧОВЕКА!!!!ЗА ТЕБЕ СПЕЦИАЛНО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И В УРАНОВАТА МИНА ДА РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА КОЙТО ТИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКО АНТИЧОВЕШКО НИЩОЖЕСТВО НАРИЧАШ СЕЛЧОВЦИ И ***....

19

С--->СЕЛЯК

преди 6 години

ПЛАЩАЙТЕ ЗА ЕДНАКВИ НОМЕРА ЧЕ КАТО ПРОФУЧИТЕ ПОКРАЙ КАМЕРКИТЕ ДА ВИ РАЗЧИТАТ НОМЕРЦАТА ОТ РАЗ.ПЛАТИ СИ ДА ТЕ БЕЛЕЖИМ ДА СИ БЕЛЯЗАН ДА ТЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ПО ЛЕСНО В СТАДОТО!АХ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ЗА 29Г. ВИ ПРЕВЪРНАХА В БЕЗМОЗЪЧНИ ....

18

Го4о

преди 6 години

Четирите цифри трябва да показват колко трябва да платиш за този ФУКАРЛЪК!