33

Анонимен

преди 6 години

А къде са били познатите които са чакали?Малко ми се вижда странно че показанията на двете жени са 100% идентични.

32

СатаНАТО

преди 6 години

Ченгетата са подменили ДНК от местопрестъплението с това на някакъв вече осъждан за подобно деяние. Просто е като фасул. Гонят разкриваемост.

31

Анонимен

преди 6 години

До no name 31За съжаление си прав. А и законите ни са много криви. Не моежш да застреляш крадец, докато бяга, защото бил с гръб и не зна си какво ;(

30

no name

преди 6 години

Относно тази долна твар - ако съм на близките на жертвите, ще платя на най-големия извратеняк в пандиза, да му обърне специално внимание. Такива *** не заслужават да живеят.

29

no name

преди 6 години

Никога не стойте в колата с отключени врати. С влизането в колата натиснете копчето за центр,заключване. Така се предпазвате и от кражби - на някой светофар, докато чакате, някой отваря вратата и ви измъква под носа дамска чанта или други вещи, а вие докато се освободите от колана и го подгоните вече е късно. Има и случаи на откраднати коли по този начин, особено ако водача не е с колан. Отварят вратата, извличат те навън и подкарват. Оказа се, че вече и изнасилвания стават по този начин......

28

ined

преди 6 години

Щом са му сложили снимката и написали името значи определено не е ром, ако беше от малцинството щяха да сложат само инициалите му и до 24 часа да са го пуснали

27

Гражданин

преди 6 години

"Ченгетата приложили трик - изпратили полицай, който да позвъни на вратата..." Браво! Браво! Какъв УМЕН трик! Това е невероятно! Това полицай н да го измисли...?! Гордея се с родната ни полиция! Поздрав с песента на Веско Маринов.....!!!

26

OMG_Lucker

преди 6 години

Еййй... начи две работи разбрах от статията:- ченгетата "голям" трик измислили.. Направо ГЕНИАЛЕН. Изпратили едно ченге да звънне на вратата и после нахлули.. Феноменално!- ченгетата имали ДНК от престъпленията... имали и ДНК от преди от затвора.. Решили, че може да е един и същ човек, НО сравнили двете проби чак след като го заловили!!! Явно за да се сравнят 2 проби, човека трябва да е вече в кауша.Да идват тук от Скотланд Ярд на обучение, наш'те са много добри!

25

Ванката

преди 6 години

Имали са ДНК проба от преди, имали са ДНК материал и от сегашните престъпления - и ги сравняват случайно!?

24

Анонимен

преди 6 години

*** той юнак бе!

23

Анонимен

преди 6 години

Трикът на полицаите е, че са намерили такъв сред тях, който да запомни, че трябва да натисне звънеца, ли е?!

22

ШибиРиби

преди 6 години

Не можах да разбера какъв е трика който полицията приложила - изпратили полицай да позвъни за проверка и когато жената отворила те спипали изнасилвача да си играе вътре. А?

21

Бау

преди 6 години

Такива мъже не го правят заради секса. Изнасилването се прави заради властта, която им дава над жертвата и страха, който предизвикват. Да гние в затвора мръсника.

20

Анонимен

преди 6 години

Сега този да го броим ли за терорист като онези от гарата в Кьолн или като не е изнасилвал на гара не се брои?

19

Анонимен

преди 6 години

Много тънка е разликата между психично болен и медийно култивиран индивид. Както пишеше на един графит: Да преуспяваш в едно болно общество не е признак на добро психично здраве.

18

Анонимен

преди 6 години

Още един психично болен.

17

Анонимен

преди 6 години

Разкрихте го, хванахте го... ами май вече е време да го пускате?

16

онбашията

преди 6 години

ако искаме да станем като швеция само един изнасилвач на 500 хиляден град е малко, трябват поне стотина

15

Анонимен

преди 6 години

До 19Зададох обикновен въпрос. Можеше да отговориш кратко и ясно. Българин, православен християнин, а не да изпадаш в лирични отклонения.

14

случаен

преди 6 години

До Анонимен17-ако изпълняваше истински от която и да е религия,не би стигнал до тези животински деяния,а от кои българи е аз познавам само един вид или ти се иска да е от ония дето ги нямате за истински българи,но в случая има ли значение...?