11

Анонимен

преди 6 години

Селфи означава: ще се изтипосам в нета и дано ме харесат, ама нейсе. В нета харесването е илюзия, защото няма личен контакт и общуването е осакатено и извратено. Да си изграждаш самочувствие по този начин е нереално и опасно. Последствията с налице: Бум на кифли и кифльовци, които се имитират един-друг.

10

Анонимен

преди 6 години

Всяко дете се нуждае от внимание - да покаже какво може, да бъде оценено и да изгради самочувствие. Подителите и учителите са тези, които ртябва да говорят с него, да му помагат и да му покажат кои са истински важните неща в живота. Когато родителите абдикират от тази отговорност - идва интернет. А там има всичко и детето избира каквото му внушат.

9

Бай 100ян

преди 6 години

Навремето правихме къде къде по големи простотии.Слизал съм от 8-мия етаж по водосточната тръба.Катерил съм се по 60 метров комин с необезопасена стълба,след което съм се провесвал от горе.Падал съм от дърво,удрял ме е ток .Скачал съм от 3-тия етаж върху купчина със сняг.Нямаше интернет,нямаше телефони ,нямаше фейсбук ,нямаше и медии които да отразяват всяка детска пръ.дня.Нито някои се е пребил нито осакатил.Сега с тея наркотици и дискотеки много повече младежи си заминават!!!

8

вал

преди 6 години

Навремето ,като нямаше селфита ,сякаш не сме правили подобни щуротии.

7

Анонимен

преди 6 години

Това ,което Вълчев казва е много логично.Не можем да се равняваме по некадърниците.

6

Анонимен

преди 6 години

И какво казал сега този ръбест чукар? Че неговата щерка го прави , щото може, а другуте са "никой", и като не могат да си стоят вкъщи. Ами това направо си е мотивиране!!!! Те това точно доказват тийновете, че не са никой, и че могат и че са готини... Само фишовете за по 20-30 000 като вземат да пристигат по домовете им , тогава ще се стреснат , като остане тате без кола .

5

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се признае, това е доста по-важно от КТБ, ЧЕЗ, своеволията на разните КОНПИ-МОНПИ и топящото се население.

4

Анонимен

преди 6 години

нали сега родителите не могат да пипнат с пръст децата си - ей до туй води.едно време и майката и бащата щяха го спукат от бой, че да слезе на земята

3

Анонимен

преди 6 години

Прекалено дълбоки анализи. Сърфистите са в 100 пъти по-гооям риск при 15 метра вълни , но на тях им викаме спортисти. Това си е тръпка и хоби за някой хора явно, защо трябва да е свързано с проблеми ? Някой хора просто обичат адреналин , а други като вас да пърдятт по цял ден на стола. Въпрос на природа.

2

Чиновник

преди 6 години

Когато човек е лишен от интелект и съответно е неспособен да измисли нещо смислено, с което да се занимава, започва да прави глупости, с които освен, че застрашава себе си, пречи и на околните. А поради липсата на интелект, не осъзнава колко безсмислени са тези действия и затова обикаля телевизиите облечен като циркаджия (както прави Кирчо) и се опитва да убеди нормалните хора колко е готино да се правят глупости и колко "истинско" било това.

1

Анонимен

преди 6 години

Като ги гледам не са съвсем деца , сигурно правят по 10 злобарки на ден :D