11

134

преди 6 години

То от законаната сеч гора не остана. Кражба с каруца и кражба с тир сравними ли са.?

10

Анонимен

преди 6 години

Сетиха сееее!!!След толкова времеееее. Бравос!!!

9

Анонимен

преди 6 години

А, аз се чудя, защо не ги виждам в гората ТИЯ с каруците и брадвите, а то "Патриотите" от Народното събрание са ги подплашили. Внесли, моля ти се, промени към Наказателния кодекс. :)

8

Анонимен

преди 6 години

а за горските и началниците в ДАГ - какво - ??? Та нали сечта се извършва с тяхната благословия... бракониерството е ясно , незаконната сеч - също , но когато едни горски излязат и започнат да ни убеждават как се сече законно и всичко е както трябва - ама хич не им вярвам като гледам обезлесените до голо баири в страната....

7

Анонимен

преди 6 години

Това добре, ала къде са разпоредбите срещу фирмите които въртят незаконна сеч в огромни размери? С пет хиляди лева ли ще се глобява бушона на фирмата? И всичко ли ще си върви докато гора не остане. Вчера гледам как една такава фирма направи горски път ... през двора на един човек, без да потърси и да попита човека може ли, а и би трябвало някой да е направил проект на този горски път, някое длъжностно лице. България я правят както им хрумне.

6

Гробокопач

преди 6 години

Най-големият малшанс за ГЕРБПейтриътс е, че който сече вейки за боба, няма и кво да му вземат. Дори долните ***. Този закон е напълно безсмислен. Дърва и жерди за боба, па ще се секът, щото нема как, д асе живее иначе. Вместо да се пишат безсмислени закони, които няма да се изпълнят,з ащото няма и как глобите да се платят по тях, е по-добре да се работи за повишаване благосъстоянието на населението. Този закон е просто рекламен тип на ОП-то, за да кажат:"Ето, ние направихме нещо по въпроса"

5

Анонимен

преди 6 години

Проблема е в изкуствената формално узаконнена сеч!Пример : дърводобивна фирма на силно наш човек от ГЕРБ и ДПС от горското което се управлява от Калинка назначена от същите две партии се узаконява сеч в участък които е маркиран и сечен многократно през годините но има качествена дървесина и удобен път без да в необходима сеч в него. Демек горските работят за партийните частни фирми а не за държавата и данъкоплатците! Ако шефа на горското не слуша се уволнява. Това ликвидира горите- законатта" с

4

ист

преди 6 години

Тези големи наказания са за някой българин, отсякал клони за доматито си и зеления боб.На ромът и сто акта да му напишат, пак ще сече, може да нарани горския, и нищо няма до плати . Държавата се скапа.

3

Анонимен

преди 6 години

Интересно, кой ще прилага строгите правила и как те ще променят текущото статукво, горските да ядат бой, тъй като бракониерите са с протекции.

2

Анонимен

преди 6 години

А по-строги наказания за безобразна узаконена сеч кога?

1

Анонимен

преди 6 години

Ама хайде де, те изсякоха горите до като се присетите