72

черният шварц

преди 6 години

Бежанци в собствената си родина. БХК и Отворено общество не се грижат за такива хора - те са извън контингента на незаконно пресекли границата. Но за охраната на прайд се намериха едни 130 хиляди обществени пари. Тези хора са колатерални жертви на евроатлантическите ценности, където едните нямат работа и пари за хляб, а други не си знаят милиардите скрити от данъци в офшорките. а такива жертви, като тези двамата има много.

71

Анонимен

преди 6 години

Сори, майна, сам си се докарал дотам. За първи път било, срамувал се. Явно за първи път се стига чак до вестниците. То така за пръв път на 53 години не става, никакви помощи за тия.

70

Анонимен

преди 6 години

Тука нещо не е съвсем така. Ни ми изглеждат свестни хора! Работили-дългове натрупали,живели при тъщата-злобна била,отишли във Варна-жената ги изгонила.И дано се намери някой до им помогне,но ми се струва че и той няма да им угоди.Ако търсят някой да им даде покрив,но и да ги храни и сметките до им плаща, едва ли ще намерят такъв балък.

69

Енчев / България

преди 6 години

Мало-Британския колонизатор и подложен на ИЗГНАНИЕ до ден днешен.Народ без Родина, за който нито една прогресивна сила в Света (начело с мас-ООН-ите), не се застъпи ефективно, за да принуди и накаже Мало-Британския колонизатор, връщайки Родината и жизнените му права. Тази открадната територия е превърната в основен Милитаристичен плацдарм за Коран-опикани, петрол-геноцидни агресии срещу Човека. От тази база агресорът ся смърт на Балканите-Югославия, от там все още обстрелват незаконно и Афган

68

Анонимен

преди 6 години

Мало-Британския колонизатор -1 в 21ви ВЕК, НЯМАЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОТВЪРДИ МИЛИТАРИСТИЧ?СКИЯТ СИ Г?НОЦИД НА ОСТРОВИТЕ ЧАГОС??Така също, ?вро-Конгломерата не признава самоосвободилите се от Нео-Нацизма републики; Нагорны-Карабах, Сверна и Южна Осетии, Донецк, Луганск, Малороссия, Сръбско-Косово и Крым, а поддържа Нео-Нацистските режими в Литва, Латвия, Эстония, Полша и Украйна, бръщолевейки за д?мокрация.СТОП на Българското участие в членство с КОЛОНИАЛИСТИ на ?вро-Конгломерата!Уважение, Енчев

67

Краси

преди 6 години

Не разбрах -защо не работят тези двамата?

66

68

преди 6 години

Ей, смешници, аз виждам, че човека има и едно пликче до пейката-кой знае с какви неща е пълно, а? С Панагюрското съкровище сигурно...

65

Сенко

преди 6 години

Е, добре разпънете го на кръст затова, че има една кутия цигари на пейката.Може кутията и да е празна, но това няма значение. *** и злобен народ!

64

хе-хе

преди 6 години

Не знам защо са ми изтрили коментара, не се ли виждат цигарите на пейката.

63

Ани

преди 6 години

ей, колко злобни коментари, българина си е лош и това си е. Ако не можеш да помогнеш, поне не пиши простотии! Човека търси работа, но видиш ли "имало нещо съмнително в цялата работа, пък тя ако била наред със здравето видиш ли нямало да се впчатлява от майка си и съответно приличала на човек, който нещо не е много добре".Аз пък мисля, че независимо, че вие тук сте анонимни си личи какви хора сте- без да ви виждам снимката!

62

Наблюдател

преди 6 години

Какъв старчески дом, това са хора на па 50години. Работа има колкото щеш

61

Анонимен

преди 6 години

в момента има огромен глад за работници по морето .. да мижави заплати дават ама за хора като тези без пукнат лев и минимална заплата ще е добре дошла освен че работодателите в доста случаи покриват и храна и квартира .. пак казвам мизерни са знам ама за тези хора две заплати по 510 лева на камериерка и общ работник примерно ще са от полза . работа има дори за тях ...

60

Де Гол

преди 6 години

абе Илийика що не идеш да си живееш на село , имаш ли къща там ? земя и др. Най- добре го е казал Рейгън " най- голямото наказание за мързеливия и некадърника е бедността".

59

ффф

преди 6 години

Значи хората им предложили да идат в Благоевград или София, те отказали. Има 7 стотинки, ама пуши цигари за 5 лева. Жената от Варна ги прибрала, ама "нещата пак не ни се получиха" - ако наистина са толкова нуждаещи се, дали ще отказват така? Явно тук става дума за претенции. Не мисля, че ако няма къде да живея, ще предпочета пейката пред старческия дом, просто няма такава логика.

58

Анонимен

преди 6 години

Тези двамката деца нямат ли. Ако бяха по на 25 години щях да им съчуствам но на 52 години да нямаш семейство и деца ми се струва че и двамата са живяли ден за ден. Аз съм на 50 години имам две деца и съпруга с която сме заедно от 25 години. Децата ми са в чужбина и ни пращат пари с които допълваме семейният бюджет. Иначе отдавна да сме дали фира в таз кочинка.

57

Анонимен

преди 6 години

...за пореден път избухва със статия, която...не е това, което изглежда...

56

Анонимен

преди 6 години

Той изглежда на 70

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Не само у нас е така. Освен ако нямаш хубава професия

54

Fallschirmspringer

преди 6 години

Няма нищо необичайно .Ние сме демократична ,неолиберална и пазарно ориентирана държава ,а не социална ,поне за българите.Казано по друг начин ,имаш ли пари ,независимо от какъв произход /това му е хубавото но неолиберализма/,живееш прекрасно ,яхти, круизи,Малдиви ,Сейшели /въпреки ,че не знаят в кое полу-кълбо се намират/,качествено здравеопазване, както у нас така и в чужбина .А ако ги нямаш парите,тъжно вегетиране и с очакване на неизбежния край.Те и другите го чакат-там всички са равни.

53

Анонимен

преди 6 години

До Само питам"А цигарките на пейката?" - цигарките са 5 кинта. Сигурно и биричка има тук или други ненужни неща. Важното е да се пуши.