64

прост неук човечец

преди 6 години

Аз някога внимателно прочетох Хегел, после Фойербах и после Маркс. Изводът си дойде сам - гениален философ, непоклатим, лесен за изучаване и разбиране, който не вярва - нека направи като мен...

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонименмаркс е обикновен ***, графоман

62

Анонимен

преди 6 години

Никой досега се е успял да оспори теориите на маркс, защото глупостта не може да бъде оспорена. Визионер или злосторник? НЕ! обикновен ***.

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМАРКС Е КОМУНИСТ, НО ПРЕКАЛЕНО НЕКАДЪРЕН И ИМПОТЕНТЕН УМСТВЕНО. ПИСАЧ НА ПСЕВДОИКОНОМИЧЕСКИ ДИАРИИ. С ЕДНА ДУМА - НЕКАДЪРНИК.

60

ники

преди 6 години

Да го бяха категоризирали в жанра фантастика едно време, не би докарал толкова мъка по света на няколко поколения тоя ми ти Маркс

59

seira

преди 6 години

К. МАРКС - ТИТАНЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА ФИЛОСОФСКА МИСЪЛ!НЕ МОГА ДА НЕ СИ СПОМНЯ ДУМИТЕ НА ЕДИН "ЗАКЛЕТ КОМУНИСТ" (ИДЕАЛИСТ), КОЙТО В ОНЕЗИ "ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ" НА ПОБЕДИЛИЯ "УЖ РЕАЛЕН СОЦИАЛИЗЪМ", ПРОТИВОПОСТАВЯЙКИ СЕ НА ЦЯЛАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И ДУХОВНО НАСИЛИЕ ТВЪРДЕШЕ:"АКО К. МАРКС МОЖЕШЕ ОТ НЯКЪДЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИМ (ОПРАВДАВАЙКИ СЕ С ИДЕИТЕ МУ), СТО ПЪТИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРТИ В ГРОБА СИ!" (МЪЧА СЕ ДА ВЪЗПРОИЗВЕДА ПО ПАМЕТ ДУМИТЕ МУ, ИЗВАДЕНИ ОТ КОНТЕКСТА НА КОНКРЕТЕН РАЗГОВОР!)

58

Петърчо

преди 6 години

Така де, не са виновни Ленин, Сталин, Мао и останалите ид.иоти, ами този дето написал някакви си книги, които същите тези ид.иоти, взели като оправдание за садистичните си натури. Маркс е виновен за това че, на Сталин го е тресла параноята и избил милиони. Що да не, така комунизъма само си намира оправдание за всичките извращения, които последователите му са извършили. Аз забравих, че атентата в Св. Неделя където загиват 200 човека, е извършен лично от Маркс. Мразя комунизъма но това е смешно!

57

Анонимен

преди 6 години

До ист ...и на други, недиктатори, дето ни ,,галят ,, с демократични ръкавици ...

56

ист

преди 6 години

Евреинът е идеен баща на Хитлер, Сталин, Пол Пот,Мао,Ким, Путин и още десетки диктатори.

55

Х.ФОРД

преди 6 години

Теорията му беше идеална за възпитание и отглеждане на ресурс, наречен ИДЕАЛИСТИ.А както казва един успял и преуспял: идеалист, е човек който помага безвъзмездно на други на забогатеят!!!!!

54

професоре

преди 6 години

До Фактстаршиии май са ти дошли повечко изпитите по политически науки на времето, хахахахах хахаха, е това е вече за смех!!!!

53

пионер

преди 6 години

До Анонимен 52 тези които го оспорвах, се озоваваха в лагери. Или си прекалено млад или си прекалено ***, или си прекалено зомбиран от ***- еврейска разработка за светло бъдеще!!! Имай си мнението, но не си го показвай като срамотия на показ.

52

БОЛГЪ

преди 6 години

...какъв МАРКС ви гони бе, истинското му, рождено име на тоя сифилистик е Мордухай Леви!!!! сещингс!?!?!? Пак познатата схема със съшите ушати, с гърбави носове и малки шапчици на тиквите алчни.

51

Скрита истина

преди 6 години

Тези които са прочели написаното от Карл Маркс и са го разбрали - това са капиталистите.Тези които са прочели написанито от Карл Маркс и НЕ са го разбрали - това са комунистите.

50

Анонимен

преди 6 години

Това ,че теорията му е приета от комунистите не го прави комунист.Това ,че оплюва капиталистическият строй също не го прави.Всъщност той прави един задълбочен анализ на капиталистическият строй,който е в сила и в момента.И точно за това е страшен,защото алчността на капиталиста е станала още по-голяма.Уважавам този човек, но това не ме прави комунист по никакъв начин.Между другото в момента на запад въвеждат и използват същите комунистически приоми отпреди 35 години ама казват ,че са добри

49

До 51

преди 6 години

Капиталът е дебела книга, защото обяснява сложни неща по *** начин.

48

Анонимен

преди 6 години

Никой досега не е успял да оспори теориите на Маркс. Единственото, което слага някаква сянка на съмнение са твърденията, че Маркс всъщност е преписал теориите си от други учени преди него, но все пак никоя наука не тръгва от нулата и винаги има някакво натрупване на научни знания, което някой голям ум като Маркс разширява много.

47

Анонимен

преди 6 години

До ФактДай поне един факт, не ни мъчи да четем толкова дебели книги!Нещо от Маркс, което представлява откритие или предсказание?

46

Блестящ

преди 6 години

В Капиталът, Маркс описва доста сложни неща по блестящо разбираем начин, разбираем даже и за не особено умните глави, които сега го оплюват без да знаят нищо за него и без да са чели нищо от него.

45

Факт

преди 6 години

Много ми е смешно как хора, които не са прочли нищо от Карл Маркс. го коментират. Прочетете първо, после може и да се биете по главите, защо сте ги писали сега тези неща.