13

Мда

преди 5 години

Черепна фрактура с черепно-мозъчна травма. Фрактура=счупване

12

Анонимен

преди 5 години

Dimich. Браво на ПИРОГОВЦИ. Както ВИНАГИ НА МЯСТОТО СИ И В ГОТОВНОСТ.

11

Анонимен

преди 5 години

Поздрави за докторите.

10

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Много хубаво и поучително заглавие. Напълно в унисон с правителството, което ни управлява. Премиер, министри, журналисти, всички с мозъчни фрактури. Да завършиш журналистика в Софийския университет "Св. Св. Климент Охридски" беше престижно по времето на соца. Сега куцо, кьораво, сакато, неграмотно, взема диплома и резултатите са на лице. Дерзайте неграмотни журналисти! Винаги може и повече.

9

хахаха

преди 5 години

Като видях заглавието отворих статията само за да видя коментарите :)Браво на лекарите. Може човекът писал заглавието да потърси в речниците значението на думучките мозък и фрактура.... хахахаха

8

Анонимен

преди 5 години

Браво на лекарския екип!

7

врата в полето

преди 5 години

Сериозно Ви предлагам да обмислите доброволно явяване на матурата по български език..... Остават броени дни - успех ! ! !

6

Klinghoffer

преди 5 години

Тоя, дето е написал заглавието, не само няма мозъчна фрактура, а и мозък няма.

5

Анонимен

преди 5 години

ПИРОГОВ ИМА НЯКАКВО НИВО, ЗАЩОТО ТАМ СЕ ИЗЛИВА ГОЛЯМ БРОЙ ХОРА И ДОКТОРИТЕ СЪБИРАТ ПОВЕЧЕ ПРАКТИКА И ЗНАНИЯ И ТАКА СЕ СТИГА ДО ШАНС ДА СПАСЯТ НЯКОЙ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪБРАНИТЕ ЗНАНИЯ ОТ ПРАКТИКАТА.-----------НО ДА НЕ МУ СЕ НАЛАГА НА ЧОВЕК ДА СТИГА ДО ТАМ ЩОТО МАЙ МНОГО ОТ НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СИ ГИ КУПУВАМЕ НИЕ И НЕ ПЛАЩАТ ОТ БОЛНИЦАТА КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ БУДА НА ВЛАСТ!

4

А

преди 5 години

Демек - счупен мозък... генЕЯлно :D

3

Анонимен

преди 5 години

Как може да получиш счупване на мозъка? Какво е това заглавие?

2

Анонимен

преди 5 години

Има идея каската за колело да е задължителна!

1

Боряна Павлова

преди 5 години

Аз също имам мозъчна фрактура. Или направо фактура. Просто не знам значението на тези две думички. Нито мозък нито фрактура. Мама не ми е дала и от двете. Даже като дете ми правиха кранотомия и махнаха всичката карантия от вътре. Сигурно от тогава ми е тази мозъчна фрактура. А и до сега работейки на околовръстното не ми се е налагало да си използвам тези 2 части от тялото - мозък и фрактура. Ама как и да ги ползвам като ги нямам. Френската се прави и без тях.