90

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоСамо да не ги изпревариш...

89

Зозо

преди 6 години

На всички дето плюят, им пожелавам да се возят на Кугъра като Теодора!

88

Пацu

преди 6 години

Хубаво е да си признаваш, че ви има :DА иначе сигурно имаш предвид лексиката? Или ти е сложна тази думичка?Tpoл пробит!!!:D :D :D

87

ххх

преди 6 години

Разбирам отчаяние ама ... медиум да те лекува от тежка болест е същата работа с хвърлените пари през балкона

86

Иво

преди 6 години

Когато се гасят горски пожари лятото с военни хеликоптери пак ли се обслужват частни интереси? Защото не за първи път военни машини се ползват с хуманитарни цели за превоз на болни.

85

Reality pill

преди 6 години

До ИвоИнтересно как напълно безконфликто се възмущавате на едно нарушение на обществения договор, а друго такова - приемате с видимо задоволство? Явно, че когато "октоподът" осигурява безвъзмездно авиотаксита за ваши близки, не ви се струва толкова октоподест :)

84

Анонимен

преди 6 години

До ИвоАйде стига си опявал за фейсбук, стой си там с другите зомбита и си се лайквайте. За тук не ти стига капацитет за да спориш. Едно и също си повтаряш трети ден, чак подозрително започва да става.

83

Иво

преди 6 години

До Reality pillТичал съм от детското спешно на Пирогов до близката аптека за консумативи за синът ми, който беше с остър апендицит. Не само вие сте се сблъсквали с родната действителност. Когато "обществения договор" беше нарушен с ДАНС и Пеевски обществото реагира. Във фейсбук група не смеете да си кажете мнението, какво остава да го изречете на глас на площада. Ритате и плюете паднал човек, но да се опълчите на октопода не смеете - НАРОДОПСИХОЛОГИЯ. Спокойна ви вечер.

82

Reality pill

преди 6 години

До Анонимен #84 Следващия път, когато ви напомнят да осигурите санитарни материали за престоя си в някоя болница - дано си спомните за това изказване... Адекватното използване на ресурса предполага това да се случва законосъобразно и целесъобразно, за да бъде осъзнато и възприето като справедливо от тези, които го осигуряват - такива са правилата на обществения договор. Случващото се може да бъде определено само като чист произвол.

81

Анонимен

преди 6 години

До Въпрос #4 Народопсихологията е всичко! Не ми е ясно какво точно направихте освен да си напишете коментар в статия щом толкова ви засегна това изказване на МО? Именно - нищо! Цитирам отново Славейков - "Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни...". Ако се бяхте ограничили до дали е адекватно харченето на тези пари щях да се съглася. Но да намесвате "справедливо разпределяне на ресурс"? Не съм аз да съдя кое е справедливо и кое не. Не сте и вие...за щастие.

80

Въпрос #4

преди 6 години

До ИвоНародопсихологията няма общо - темата е справедливото и адекватно разпределяне на обществения ресурс. В този смисъл - не съм против Вуте (Теодора) да е добре, но съм против да е добре за сметка на всички други. Не знам кое точно не е ясно???

79

Иво

преди 6 години

До ВсичкиЗнаете ли, има една генерална мантра от която народопсихологията ни не може да избяга вече 140 години от как сме свободни - не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле. Толкова рядко се намира някой да се израдва на чуждото щастие, че е жалко. Но никой не го е казал по-добре от Славейков - "Не сме народ! Не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша.".

78

HOTEL

преди 6 години

До HODIL SUM V TURSKITE BOLNICI KATO PET ZVEZDNI HOTEL MNOGOSA MODERNI I CHISTI

77

Въпрос #3

преди 6 години

До ИвоОчевидно четенето с разбиране не ви е стихия. Ако наричате осигуряването на медицински грижи "получаване на внимание", е добре да се прегледате, докато има какво да се спасява.

76

Иво

преди 6 години

Въпрос #2Правото ми да говоря не зависи от личната ви трагедия, а е гарантирано от Конституцията!!! Съболезнования относно загубата ви, но съгласете се, че фактът, че е нямало линейка не е моя вина, за да ми вменявате такава. Още повече да ме цензурирате или да ме лишавате от възможност да говоря. Предпочитам палци надолу отколкото да ми лайкват озлобението към хора които не познавам само защото те получават внимание, което аз не съм получил.

75

Въпрос #2

преди 6 години

До ИвоНе виждам връзката с чл. 1. Опитвам се да ви кажа, че с безпардонното си, да не кажа безочливо, поведение и напълно неприемлив тон, събрахте толкова негативизъм, колкото нямаше да съберете ако си го бяхте поставили за цел. Самодоволството, което излъчва последният ви пост, е не само израз на провинциален егоизъм, но и дълбоко обижда хората, загубили близки заради липса на болници и линейки. Моят баща почина защото нямаше свободна линейка. Затова - спрете се и не ми отговаряйте!!!

74

До 81

преди 6 години

Ами нямаше да пробвам да ходя до Бразилия при медиум или знахар.

73

Мен

преди 6 години

До всички " плюещи" тук: Ако вие бяхте на нейно място, дали нямаше да пробвате всяка възможност? Та дори да е знахар, медиум или каквото ще!

72

Анонимен

преди 6 години

Как не Ви е срам бе Злобари ??? Не Ви пожелавам да сте на мястото на жената а относно хеликоптера забравяте колко пъти с него лети премиера да посещава мачове и за разходки

71

Иво

преди 6 години

До ВъпросЩе намериш отговор на въпроса си в чл. 1 от Конституцията на Република България. До колкото знам МО праща Кугъра а не Иво. Ако Иво ви харчеше парите да му се сърдите - с това на ум можете да си отнесете въпросите право към Министерство на Отбраната и да си потърсите сметка за данъците! Иво нито дарения, нито данъци харчи, че да няма право да се изкаже. Още повече да ми вменяваш вина за действията на трети лица.