23

Анонимен

преди 6 години

Желая успех на героичният арменски народ, дано се отърват от опекунството на ***.

22

Анонимен

преди 6 години

Армения и тя ,горката, иска да се откопчи от Северната голяма ***. Успех...

21

Анонимен

преди 6 години

БЕЗ РУСИЯ АЗЕРИТЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ СИ ВЗЕМАТ НАГОРНИ КАРАБАХ.КАТО ДОБАВКА МОЖЕ ДА ВЛЯЗАТ И В ЕРЕВАН.

20

Анонимен

преди 6 години

тя голата гръд беше много увиснала, дано арменките са по млади.

19

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ. ПОСЛЕ ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ КАТО НАШИЯ ИВАН КОСТОВ И ЩЕ ИМ ГО НА,ЧУ,КА ЯКО.

18

ццц

преди 6 години

всички съседни на руските империалисти [ алкохолици ] страни , мразят русия......защо ли ?

17

Анонимен

преди 6 години

Според цветната с0рос0идна теория и практика, трябва да се блокират пътища и летища, да се превземат и окупират административни сгради, за да се прунуди законната власт да назначи за премиер маргинал, спечелил 8% от гласовете на избирателите на редовните и законни избори в Армения. Взел под 8%, а го величаят "народен избраник".

16

ognyanz

преди 6 години

Трябва да мине още едно гласуване в парламента, и като не го изберат пак Пашинян, следват предсрочни избори, сетне приватизация, разграбване и унищожаване. Ние вече сме минали по тоя път. Да му мислят арменците.

15

Анонимен

преди 6 години

Бацилът на Саркисян е много опасен за Путин.

14

Арменски

преди 6 години

Видяхме го от вас. И ние сме умни и красиви студенти! Ще блокираме, ще сврим на роял с гола гръд и ще подскачаме. И ние ще победим и като вас ще ручаме жа..ъ демокрацията.

13

зад гърба му

преди 6 години

Пашинян е събрал само 7% от народните гласове, но зад гърба му е посолството на САЩ!

12

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 11: "Истинската история" са твоите съчинения, така ли? Е, можеш да ги издадеш в монография. Няма да си нито първия, нито последния. А за Берлинския конгрес е писано много, но това няма връзка с темата за днешните събития в Армения.

11

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzВземи и прочети истинската история, не ми пробутвай измислиците на комунистите обилно описани в учебниците по които ти си учил.

10

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен 1Защо мислиш че всички кроят планове как да завладеят чужди територии? Такива планове крои единствено Русия. Затова Русия изпадна в положението на отритнат от всички несретник, затова и наложиха санкции, затова я гонят последователно от всякакви международни сдружения и форуми. Голяма грешка направи ФИФА, че остави световното по футбол в Русия.

9

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 7: Г'лупости са това. Ако трябва да се твърди, че черното е бяло, а бялото черно, само тогава и това можем да го приемем за вярно. Армения и Азърбайджaн от години си оспорват една планинска област, т.н. "Нагорни Карабах", а колкото до Берлинския конгрес - хайде не ги пиши такива съчинения. И децата в училище знаят по-добре кои са участниците в него и кой какво е искал.

8

До Анонимен 1

преди 6 години

Армения е заобиколена само от неприятелски страни - Турция, Иран, Азербайджан, Грузия. Няма излаз на море. Подкрепа намира само от Русия. Е, къде ще ходят, как мислиш? И нещо, което е по-важно - арменският народ е благодарен народ и няма да забрави ролята на Русия за запазването му от физическо унищожение от перси и турци. Не са като едни други измекярчета!Никой не пречи на Армения да търгува със Запада. Въпросът е какво ще изнася. В СССР се славеха с най-добрия коняк и най-калпавите стругове.

7

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzКонфликта с Азърбайджан е създаден изкуствено от Русия за да държи в робство Армения. Просто Армения трябва да си върне заграбените от Русия територии и подмолно включени към Армения с цел вечно покорство и вечна необходимост от Русия и конфликта ще изчезне. Такава тактика приложи Русия и спрямо Молдова, Грузия и Украйна. Такава тактика приложи Русия и спрямо България на Берлинския конгрес разделяйки я на Кнежество България и Източна Румелия. Затова и Русия скочи срещу Съединението.

6

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 5: Всеки може да вярва на каквото иска. Проблем е когато някой си мисли, че immenno toj вярва в истината, а другите вярват в лъжи, само защото така му изнася. Вярвай на бат'си Бойко: при него всичко е ясно: днес може да каже едно, утре - обратното и все е прав.

5

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzРусия е казала ясно, че няма да се меси в техните вътрешни работи.Явно си много голям наивник щом вярваш на лъжите на Русия.

4

ognyanz

преди 6 години

Да избират когото искат. Русия е казала ясно, че няма да се меси в техните вътрешни работи. А и който и да дойде на власт в Армения, все ще търси приятелство с Русия, защото само Русия може да им даде подкрепа в конфликта им с Азърбайджан.