26

престъпници

преди 6 години

Всичко беше добре до момента в който започнах ада "Падат камъни от небето" и народа деградира.Всеки се жалва от спешна помощ,но никой не отиде с мотиките пред МЗ защо не вдигат заплатите за да има млади лекари а искат да бутат роми парамедици което е престъпление

25

Тодор

преди 6 години

Значи новите линейки ще струват по 407500 лева. Как е а?407,500лв.x400 линейки=163 милиона.

24

Анонимен

преди 6 години

Да пращат кугър-а

23

Анонимен

преди 6 години

Е бракувайте ги тогава като направят 50 хиляди.Автомобил пригоден за линейка би трябвало спокойно да изкара 1 милион километра. Какви амортизации, какви глупости. Важно е да се спазва всичко по каталог - ако всеки модул се подменя когато трябва , няма проблем. То, може и автомобилите да се подменят на 200 хиляди, ако самото общество има тези средства, и може да си го позволи, но проблем. Но, всичко е до рационалност, но у нас не може да се говори за такава.

22

ДА

преди 6 години

До ВЪПРОС към ДАНСКраде се яко, какво да става. Всеки иска да се нагуши без да си мръдне пръста. И не чакай отговор от Данс, по вероятно е някой умрял да ти пише.

21

Анонимен

преди 6 години

Бойко изтегли 16 милярда тея дни. Къде отидоха тези пари? Пожарни ли купи, патрулки ли? какво стана? Кугари ли купуваше навремето? Самолети? Какво стана с тея милярди?

20

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Тук нещо се ЛЪЖЕ . 83 линейки в Центъра за Спешна Помощ София . През 2013 бяха 18 броя . Ако се добавят и Спешните Отделения на Частните Болници ,числото ще надхвърли 200 броя Линейки само за София .Какво СТАВА в Здравеопазването на България ?И още се чудя как този измамник е шеф на Спешна Помощ София от Десетилетия и никое Правителство не може да го уволни ?

19

Митев

преди 6 години

До АнонименНе забравяй, Драги, че и оборудването (ако още го има) е на същите години.

18

бояджията

преди 6 години

Гръмко заглавие с нулев ефект. От 1973 г. била само една пазена като реликва, какво са 550 000 км. за служебен специален автомобил. За народните избраници по височки заплати и редовно подновяване на автопарка.

17

kkk

преди 6 години

Ами да спрат да източват болниците и да си подобрят автопарка,легловата база и т.н.!

16

сравнение

преди 6 години

Преди няколко дни по радиото чух репортаж в който един от шефовете на КАТ се хвалеше,че в момента в страната тече мащабна акция с участието на 1086 патрулки с камери.Преди това във вашият сайт имаше статия,че една нова KIA с три камери струвала 100 000 лева.Значи умножаваме 1086 по 100 000 и получаваме 108 600 000 лева.Толкова е дала държавата за нуждите на МВР.И още 100 000 000 за увеличените заплати на полицаите. Не се чудете тогава защо закъсняват или не идват линейки!Няма и да има такива!

15

1

преди 6 години

и да се махнат онези хранилки уж за долекуване и санаториална дейност и там за крадци с връзки, прости и много нагли едни и същи от години, милионери са началниците им

14

Анонимен

преди 6 години

да се приватизира цялата дейност стига са крали и да се обучат парамедици, какви са тези лекари които още се разхождат насам натам, ей крадлива държава да мре

13

Анонимен

преди 6 години

Абе вие нормални ли сте бе... 550,000 км за линейка на 14 години. Че то нищо не е. Това е специализиран автомобил, не е Лада Гранта. Патрулките на МВР отдавна са на по над милион вече.

12

Щерю

преди 6 години

Да одържат от заплатите на депутатите % за нови линейки - нещо благородно за народа...

11

Анонимен

преди 6 години

След бомбастичното заглавие на Днессе оказва, че това е фалшива новина и старата линейката е само една и май почти не излиза в терена !

10

Анонимен

преди 6 години

Той и Боко вече е амортизиран, но някои още се лъжат да гласуват за него...

9

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАбе психо, като беше достъпна здравната система какво?Лекуваха ни с аспирин и аналгин-хинин .Защо имаше Правителствена болница и защо партийните величия се лекуваха във Франция?

8

Анонимен

преди 6 години

И след всички тези данни - премиерът и здравният министър следва да влязат в затвора за геноцид. Народното събрание обаче си сменя колите на две години. Време е за истински ННаарроден съд!

7

До 8...

преди 6 години

Всеки "свестен" автомобил, перманентно каран "в лютеницата" като линейка 24/7, ще издъхне много преди тези 500 и 700 хил. километра! Амортизацията е в пъти по голяма и 200 хиляди за линейка си е доста....