6

Анонимен

преди 6 години

милиционерчето иска вичко да контролира и всеки да му се отчита

5

Виктор хан

преди 6 години

Охранителните фирми са всичките собственост на бивши ченгета и номенклатури. Например Крон Секюрити е на генерал Кирил Радев. Работя в тази фирма и ме цакат с работното време и заплатата много яко. Обаче каквато заплатата такава и работата.

4

Bagain

преди 6 години

Тези охранителни фирми трябва да бъдат закрити. Това са едни ***. Например Крон Секюрити взема от БТК по 1200 лв. за охранител, а дава на хората по 400 лв. чисто. Трябва да се върнат ведомствените охрани. За 400 лв. ще дойдат да работят основно изкуфели пенсионери.

3

МВР им е отдел

преди 6 години

Все пак Борисов е свързан с охранителния бизнес и е шев на МВР. Следователно МВР е отдел на този клъстер :) МВР не си върши работата, но стачкува за заплати и пенсии, а охранителния бизнес прцъфтява, т.к. МВР не си върши работата.

2

Анонимен

преди 6 години

Каквп значи тоя закон охрана ходи събира пари по селата странно е което че не които трябва вардят селата а частна охрана бил съм охрана и мие известно за какво става реч нали има полицаи които отговарят те къде са какво вардят на село полицаи 20 години не съм виждал даже и квартален няма идва ми една измислена фирма ими казва аз съм едикои си плащаи хм ами ако познава. Някои дето не мисля да плащам и какъв е тоя рекет ли ще иска а

1

Минко

преди 6 години

Айде стига сте ни охранявали...че се охранихте много,*** и куците ви пилета алчни !