39

La France

преди 5 години

Allez Paris & Vive la France! Най-великата и най-значимата страна от времето на Рим насам!

38

BG

преди 6 години

До браво на русофилитеКак само твоето мозъче разбра, че в т.ъпата статийка става въпрос за русофили?

37

хайзенберг

преди 6 години

Рицарите на Малта, Йезуитите и първият им Папа на име Францис, който обича да гали кухи тикви, са в основата на заговора за затриването на Европа, Макрон е йезуитска марионетка, васален на Великата Френска Ложа на Свободните и Приети Зидари!

36

Анонимен

преди 6 години

И за Дьо Гол пишете непроверени глупости,именно той е човека,който е искал независима,силна Европа и западняците(тайните сили) му спретват една уж "червена революция",за да го отстранят,затова той търси помощ от СССР,но те пасуват и не искат да се намесват в конфликта и така Франция загубва независимостта си,а от там и цяла Европа губи своята независимост.Дьо Гол е бил сломен и подчинен,превръща се в марионетка в края на живота си.

35

Анонимен

преди 6 години

До КорекцияСтига с тоя Ротшилд,бе!Откъде ги измисляте тези глупости,че защото един Ротшилд се оженил за българка,щял да "унищожава" България,стига глупости!Бай Тошо се разбираше идеално със тях,Максуел продаваше и правеше търговия с България.И за Дьо Гол пишете непроверени глупости,именно той е човека,който е искал независима,силна Европа и западняците му спретват една уж "червена революция",за да го отстранят,затова той търси помощ от СССР,но те пасуват и не искат да се намесват,така Франция

34

bolbov

преди 6 години

Господа,това не са съветски знамена,това са знамената на славните парижки комунари,които отвориха очите на света,че хората могат да живеят заедно без експлоатация и гнет.Да живее Парижката комуна!Да живее Комунизма Скъпи Другари!

33

до 34

преди 6 години

Путин е виновен за всичко, нали знаеш след 1 години и не знам си колко разследване от страна на Фейсбук, техническият им директор под клетва в Лондон, заяви че са намерили само 97 цента платени от страни близки до Путин и Русия за анти-Брекзит реклами, но това е Путин е вълшебник - 97 цента бяха достатъчни да обърнат хода на "обединена" Европа, да обединено, но с Шериата обединена...

32

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждате типичен французин.

31

Анонимен

преди 6 години

До 25 Демократ.... гледат към задните полукълбовидни порти на евроатлбантическият ти гараж... на

30

НРБ

преди 6 години

НАРОДНА ЛЮБОВ Е ТОВА, НЕ БЕЗРЕДИЦИ ! ТРЯБВАШЕ ОТ МЕДИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ. СВЕТЪТ СЕ ОПЪЛЧВА НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ УБИЙЦИ

29

за демокрацията

преди 6 години

До Демократ:Демокрацията е една измама................под маската на демокрацията се свалят законни правителства и се крата ресурси от Африка и Близкия Изток.................и по целия свят.

28

Анонимен

преди 6 години

Франсетата като карат евтин бензин, откраднат от Либия и Близкия Изток..............им е хубаво, нали???Няма какво да реват сега....................за няколко счупени коли и няколко счупени порозореца!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Докато Макарона геронтофил се прави на Путин, в Париж палят коли и разбиват Макдоналдс !

26

Корабът потъва

преди 6 години

Пак се качихме да грешния влак, ама сигурно след още 30 години ще го осъзнеем,когато корабът окончателно е на дъното. Яжте банани!

25

Демократ

преди 6 години

Преоблемът на Франция е, че нямат демокрация ами там още е постдеголизъм. Франция трябва да се изчисти от постдеголистите които гледат на изток към Москва, още тогагава при деголистката диктатура де Гол ги извади от НАТО и ходеше редовно в Москва. Ако искат да се оправят, французите трябва да се изчистят от постдеголистите и да сложат едно демократично правителство.

24

Корекция

преди 6 години

До Анонимен 18Забравил си.Старият Ротшилд, който за известно време е бил женен за етническа българка, но после се е развел, на смъртния си одър изрекъл намерението България да бъде унищожена до 2030 г. Не знам защо. Дали това има нещо общо с факта, че след като са загубили предишната сила на влиянието си в Солун (който дълго време е бил нещо като "столица на евреите на Балканите"), после те си били решили такава столица да им стане Пловдив. Дали не изпълняват някакъв техен план?

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен25VSICKI OBICAME RUSIA

22

Анонимен

преди 6 години

хората развяват руски знамена , това ще рече че народната маса е на страната на русия и желаят мир с тях а не на страната на четиримата луди макарона , мей . тръмп и изкуфялата меркел , е значи има още надежда за света

21

до 21

преди 6 години

До Само питамВ България също се готви мултикултурализъм..................БГ-турци и БГ-роми са бомба със закъснител.

20

Анонимен

преди 6 години

Макарона не става за президент...................да си гледа даскалицата-бабушкерка!!!Оставка на Макарона!!!!