57

LFC

преди 6 години

До Анонименtapanar

56

ИИИ

преди 6 години

Ей имало дребни завистливи мижитурки в тази държава....многооо...не ви е срам така да обиждате загинали хора и да кълнете. Нямате ли си друга работа? То какво ли питам, явно не, вие и за копачи на гробове сте некадърни

55

Румен до 53

преди 6 години

Защо да те плюя, Бог достатъчно те е наказал. Цял живот да се оплакваш от безсилието си и все другите да са ти виновни е тежко наказание.

54

Анонимен

преди 6 години

Бог да ги прости

53

Redhorn

преди 6 години

Ама голям псевдопатриотизъм ви тресе тук.Напуснала родината,избягала....Родината?Коя родина по-точно?Тая дето ни плюе в лицата всеки божи ден?Тая която е абдикирарала ТоталнО от задълженията към поданиците си ли?Не е избягала,а се е спасила !Жената(лека и пръст) не ви виновна,че е живяла в нормална държава,а вие сте си останали тук в абсурдистан.А колкото до патриотизма,това е лукс който родината трябва да заслужи.А сега плюйте ме колкото ви душа иска :)

52

Bg izmet

преди 6 години

Кино на дрАтиа си киро да те гуда.ама нема сили.ти сама ще се натакмиш.

51

Анонимен

преди 6 години

KOITO NAPUSKA RODINATA SI-BOG SI ZNAE RABOTATA

50

Кина

преди 6 години

Че то такъв живот на ниво *** , ти си го живей хахаха.

49

Анонимен

преди 6 години

тука пълно с мамини синчета дето явно са се усетили че след като мама си отиде, няма да има кой да им пере пожълтелите слипове. Смешни сте, но доброто в случая е че поне няма да предадете нататък гените си. Природата не търпи издънки

48

Кина

преди 6 години

Поклон !Мир на душите им ! Прекрасни хора !

47

Анонимен

преди 6 години

до 24 А ти откъде знаеш какво трябва и какво не трябва да се прави? Хайде всеки да си живее живота, както го разбира. Има хора, за които рискът и предизвикателствата са всичко, така се чувстват живи. Тяхно право е.

46

Анонимен

преди 6 години

До OSMANгяур значи неверник, какъвто си ти според всички нас.. откъде изпълзявате такива ско то ве

45

smej

преди 6 години

Да ругаеш и подиграваш умрели хора е простащина. А не се знае какво Господ е приготвил за злобните, мръсни душици.

44

Manson

преди 6 години

Дори отвора на външната ми ВЦ ,не е противна от някои коментиращи тук.

43

до 38

преди 6 години

МИ ходи се трещи с чужденци и се трепи по чукари на екзотични дестинации.Чужда жена е в пъти по - добре от бг съборетина, къде е мързелива, похотлива с афинитет към полигамия, нагла, трътлеста, нискоинтелигентна, безперспективна, грозна, превръщаща се след 40 годишна възраст (че и по - рано) в одушевена каца с формата на елха, гнусно, а отделно и в леглото не г бива, пълни дървета, а чужденките какво правят, хеле французойките... чудеса!

42

mda

преди 6 години

Цензурират се най-нелепите думи в сайта а изказвания на откровенни *** с Ай Кю по малко от годините на пъпчасал тийн се толерират. Нека почиват в мир хората не им ровете кокалите, дори не ги познавате.

41

OSMAN

преди 6 години

MNOGO ZLOBA U GYAVURINA

40

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Негърките италиански не са лоши.даже ги харесам

39

Анонимен

преди 6 години

КАКВОТО СА ТЪРСИЛИ НАМЕРИЛИ СА ГО :)

38

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно да има подобни изказвания тук-виите ли щом е женена за чужденец така й се пада. Що за простаци и некадърници върлуват в България? Много ясно, че чужденците са за предпочитане спрямо такива евтини завистници и нескопостници като вас