28

Костас

преди 5 години

Платените протестъри на Тома Белев къде са? Или в за тази акция не са им стигнали парите?

27

Мартин

преди 6 години

Склонен съм да повярвам, че това наистина са природозащитници, а не "зелените", които рекетират местния бизнес! Най-малкото не видях лицата на Тома Белев и Борислав Сандов, които протестират само на жълтите павета!

26

Боби

преди 6 години

И отново зелените шушумиги на дирижирана акция.

25

Виктория

преди 6 години

Хайде пак еколозите намесени. Абе в тая държава минава ли ден или събитие, в което да не са се набутали тия еколози. То нито бизнес може да се върши вече, нито природата да се опазва от тях. Дано някой ги арестува и ги подържи малко в ареста, че да им дойде акъла.

24

Todor R

преди 6 години

Зелените ще яхнат протестите, за да си направят малко реклама, не че ги е грижа за природата, както са показали многократно.

23

Адио маре

преди 6 години

До МутраганьоЗа съжаление, не си ти първия с таз гениална идея (разбирам сарказма). При дедо Мони КобургоРски имаше една министЕрка на културата и туризма (културизма). Казваше се Нина Чилова. Та ней принадлежи идеята/фразата, цялото Черноморие да стане един мегакурорт. Тая кака, вече никой не я помни, но идеята й се претвори в реалност. За съжаление! Не, мерси, да си пълнят мухласалите курорти с чуждоземци/пияници/побойници/**тутки. Да си наемат чуждоземен персонал.Аз съм на море у комшиите

22

Три уши

преди 6 години

Ако нещо се прави законно, смислено и ОК, не виждам за какво трябва да се протестира първосигнално?!

21

www

преди 6 години

ПИТАЙТЕ БОЙКО КОЙТО САМО СИ ПОКАЗВА МУСКУЛИТЕ...

20

Стоянов

преди 6 години

До Ковочев напиши нещо умно.

19

Ако бяхме нормални

преди 6 години

Държавата щеше да забрани такива проекти в целия регион около морето и резерватите и щеше да издаде много точни инструкции какво и как може да се променя, и хората щяха да разбират, че това е за тяхно добро ако имаха представа какво е добре за тях и какво не, но хората не знаят.А пералнята на пари продължава както продължават строежитена бардаци за които после няма копувачи или има копувачи за 20% останалото може и да не се купува от никой щото парите така или иначе вече са изпрани през строител

18

Ковачев

преди 6 години

До панелкатаТъпанар, първо научи български и после дрънкай тук тъпизмите си.

17

Света Мафия

преди 6 години

Упоритостта на мафията да превърне българското черноморие в презастроена никому ненужна дупка е потресаваща, за какъв х.u.й продължават да обеждават инвститори да наливат пари в постройки които никой нормален клиент не иска да купи защото качеството на строителството е под нулата, гъстотата на места е като в манхатън пък икономиката ве като в Бан Гладеш, инфраструктура няма или е от времето на Георги Димитров и авера му Т.Ж. що не си купят нещо готово от шедьоврите на родните архитекти? Мафия!!!

16

Пазете

преди 6 години

колите, ей! Преглеждайте хубаво като влизате, че днешно време 70 000 евро под път и над път се намират.

15

Анонимен

преди 6 години

Държавата- Политиците, депутатите управляват масите. Чрез силовите институции и журнаЛИСТИТЕ.ПРАНЕТО НА ПАРИ Е ЧРЕЗ СТРОЙТЕЛСТВО.

14

панелката

преди 6 години

До 30 прав си. Там става всичко при здрав ЗЕМЕДЕЛЕЦ.Но Има една сериозна подробност. НЯМА ИНСТРУМЕНТИ В ДЪРЖАВАТА ДА СТИМУЛИРА ЧАСТНАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ДЕЙНОСТ.ПРАВИ СЕ СТРУВА СЕ ВСИЧКО ДА СЕ УКРОПНЯВА.ТОВА Е ОТ ЗАВИСТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДА ПРЕЧИ КОЙТО РАБОТИ.ТЕ НЕ ОБИЧАТ РАБОТЛИВИТЕ.ТЕ ОБИЧАТ ДА РАБОТИШ В КОЛЕКТИВ.

13

ангел

преди 6 години

Браво , подкрепям !

12

Мутраганьо

преди 6 години

Искам от Резово до Дуранкулак хотел до хотел да построя, а на плажа шезлонг до шезлонг чак до шамандурата. Пияни англичанки да осират всичко с дебелите си зад.ни.ци! Да дъне чалга денонощно! Да газя с БМВ-то наред! Благодаря господа управляващи за това в какво превърнахте прекрасното ни море. Амин!

11

Bg izmet

преди 6 години

Еее еколозите слабо викате.по силно гунди въшливи ако искате да ви дадат по един апартамент там

10

Bg izmet

преди 6 години

Еее еколозите слабо викате.по силно гунди въшливи ако искате да ви дадат по един апартамент там

9

Илиян Илиев

преди 6 години

Колеги, моля ви, как не се научихте. Наричайте ги екоактивисти, екозащитници, но не и еколози. Съвсем друго означава думата. Принизявате професията.