11

Кина

преди 6 години

Явно и тук има цензура. Не знам на кого накривих , че не си виждам коментара: Мир на душите им ... Май се публикуват най-вече негативните мнения, насажда се нетърпимост и се афишират не просто прости, а сериозно изостанали в развитието си индивиди ...

10

Башка Луд

преди 6 години

Калина и съпругът и Марио, бяха много щастливи заедно. Дано и по пътя към най-трудният връх са заедно! Почивайте в мир!

9

Анонимен

преди 6 години

Баир будали

8

ku40

преди 6 години

сега чувам, че на 3000м може да те изненада времето. все едно в окена да те изненада буря или в дъждовна гора да те изненада дъжд. че пък някои и алпинисти били

7

Кривондел

преди 6 години

Не са имали бивачна екипировка, за да са леки? Един спален чувал с екстремна -25 тежи 1,4-1,6кг, примус с бутилка газ 0,6-0,8кг. Тия два килограма и половина понякога са разликата между живота и смъртта.

6

Анонимен

преди 6 години

След като изръшках за 20 години всички планини в България, преди година се отказах...красиво е, екстремно е, но не е за всеки. Не си ли подготвен планината ще те вземе.

5

Анонимен

преди 6 години

Не сте писали какво са търсили на три хиляди метра в планината.Защото ако не са търсили нищо,е същото като да скочиш от кораб в открито море,и да заплуваш към дъното.Всяко отдалечаване,нагоре-надолу от морското равнище,не е естествено за хората,не е здравомислещо.

4

Фен

преди 6 години

Били са предупредени със сигурност, обаче тази краста е като при мотористите , те си мислят , че на тях няма да се случи ?!?!

3

Анонимен

преди 6 години

Планинар е човек, който отива по най-трудния път до място дето няма никаква работа!

2

Анонимен

преди 6 години

Глупаците нямат свършване.Много пъти им се е разминавало ноооо рано или малко по-късно идва дЖакпота.

1

лекомислие

преди 6 години

Не знам колко лекомислен трябва да си за да се качиш рано пролетта на 3200 м. в планината ! Лека им пръст ,да почиват в мир !