40

Авел

преди 6 години

Клисуров во кратце: Не искам да нося отговорност, но не оставям заплатката,затова оставка само у фейсбука и нищо не подписвам. Топките ми са на елхата само.

39

аз

преди 6 години

Не може с референдум да се забранява строителството в частни терени! Може да се въведат ограничения, като плътност на застрояване, височина на застрояване, но не можеш да отнемаш имотите на хората, защото някой се е разхождал незаконно там и иска да продължава да го прави!

38

Кори

преди 6 години

Решението е едно : пускат се булдозерите и всичко що е панел в цяла България се изрива! Ще стане! Може да не е скоро, но ще стане-кой нормален човек иска да живее в такива гробници.

37

сминдух енд чесън

преди 6 години

Сега ще ги сменят ,докато се появи "избраният".

36

анонимен

преди 6 години

браво

35

Минист. на културата

преди 6 години

Збогом!

34

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа с Иванчева мирише от километри. Най-малкото по цял свят, когато искат да хванат някого с подкуп, при все че са го "разследвали" с месеци (по думите на власт имащите), парите за подкупа се описват и бележат ПРЕДВАРИТЕЛНО, а не след като ги "намерят". Много ми е интересно да видя и чуя тия СРС-та и дали наистина Иванчева си е искала пари, а още повече дали наистина са й дали пари и дали ги е взела.

33

До друга панелка

преди 6 години

Жан Габен никога не се е отказвал от филмите и почина в годината на последният си филм през 1976-,,Светата година",а година-две преди това беше ,,Присъдата"А малко преди това онова ,,бисерче" със Симон Синьоре-,,Котката".Стар съм,помня и това са фактите,а ти какво си чел е ,,друга бира"

32

Възмутен

преди 6 години

БРАВО, КЛИСУРОВ! За всички е ясно, че зад "трагикомедията" стои строителната мафия и нейните слуги в държавната администрация!

31

Анонимен

преди 6 години

До 30 НАЙ много зелено и при руснаците от Варна до Синеморец.Кмета знае

30

Анонимен

преди 6 години

До 20 ...така е земята е неприкосновена.Собствеността е основно на запад.През земеделска земя и железницата не минава.копае се като метрото и Интерситиекспрес минава в тунел. Така е в Германия. В Бавария.Тук командва арендатора ПРЕОРАВА КОГАТО ПРЕЧИШ НА ОБЩОТО .Питай Ценко Чоков какво е.Тук не е Бавария.

29

Анонимен

преди 6 години

До панелката. КАЗВА СЕ УИН / уникален индентификационен номер/ и се пази регистрацията в Брюксел за бонус / субсидия в ?/АРЕНДАТОРА ИМА РЕГИСТРАЦИЯ В БГ. ПО ДИРЕКТНИ ПЛАЩАНИЯ / СУБСИДИИ/ Пази се в партиината централа.ЕДНАТА С ДРУГАТА НЯМА ВРЪЗКАБългарската субсидия се дава на наши и ваши.партиини активисти.за бързо ликвидни посеви. Не за хлебна пшеница.или нещо сортова и специално. Няма кой да ти го опазва след комбайна

28

Анонимен

преди 6 години

Много зелено в това Младост брей!Зелено в кутии,зелено в главите!

27

друга панелка

преди 6 години

Френския артист е Жан Габен роден в Париж 1904г. Получава. Наследствена земя на майка си 50дкр.и е впечатлен от земеделието.Но местните селяни му завиждат на субсидиите и на ПАРИТЕ като артист. И той от тогава се отказва от филмите и заживява на село.

26

Анонимен

преди 6 години

Като вида цецо и боко се сещам за мелодията на кръстникът.Щом цял шеф на завод с амбиции да прави партия ПУБЛИЧНО нахраниха с олово .. та сега една кметица ли няма да оклеветят. Чудя се Валъо Танов дали и него не го сготвиха така и човека от натиска да умря . Най -страшното е че Брюксел седи зад престъпната върхушка ,както се казваше в една реклама "Боже в какво се забърках?"

25

панелката

преди 6 години

на село е жестоко.Това което НАПРАВИШ.Други ти развалят за да се откажеш.

24

панелкато

преди 6 години

Има един френски известен артистот киното.Който получи земята си на село по наследство.стана селянин нае си техника.Когато стана градушка селяните му завиждаха за субсидиите и го принудиха да се откаже.Той пак повече във филми не отиде да играе.

23

Анонимен

преди 6 години

До20 не си запозната с селските номера.От еврофондове се дава ? не $.и то на частник с УЕН. НЕ НА АРЕНДАТОР БЕЗ ИМЕ.1.Дава се и когато не сееш до 3годни..ИКОНОМическата . ЕДЕНИЦА Е 25? НА ДЕКАР само на СОБСТВЕНИК Ако арендатора ти преоре площа пиеш студена вода.2като ИНДИВИДУАЛЕН ЗЕМЕДЕЛЕЦ си ИЗВЪН КОЛЕКТИВА.никой не ти помага зависта е голяма .Със селските работи няма да.те занимавам

22

Анонимен

преди 6 години

"Бате Гойко ти си мъж, Бате Гойко е веднъж! А бате Гойко е Индианец...!" Ураааа да живее Цацуратурата, която не хвана кой източи К.Т.Б. но хвана кметицата със съмнителни доказателства. Да живее КОНПИ новата бухалка на властта.

21

панелката

преди 6 години

На село имам 50 дка.и ми пречат АРЕНДАТОРИТЕ.Тук в МЛАДОСТ няма да ти разрешим да застроява.