63

(-_-)

преди 5 години

Всячески се опитват да отрекат историята, но рано или късно тя просто се повтаря.Въпросните автори удрят право в десятката, защото хората практически не са се променили въобще.Интересно е да се разбере какъв е мотива зад тези промени :)

62

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо ли точно фейлетоните му? А да, май доста хора са се припознали в образите на героите му...

61

Анонимен

преди 5 години

Задължителното образование до 8ми клас е грешка. Още по голяма грешка е това, че тикаме всеки до 12 клас. Защо ?

60

Анонимен

преди 6 години

До НекъфНапълно съм съгласен, братко! Тези пигмеи посегнаха даже на Алеко и на Емилиян Станев! Това са вредители! Трябва час по-скоро да бъдат изритани!

59

Анонимен

преди 6 години

Глупавите следват в български университети, щото тав приемат на ангро. А най - глупавите, понеже за нищо не стават, записват педагогика.

58

Анонимен

преди 6 години

ЧАКАМЕ С ГОЛЯМО НЕТЪРПЕНИЕ СЪБРАНИТЕ СЪЧИНЕНИЯ НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ.ЩЕ ИЗУЧАВАМЧЕ С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС СПОМЕНИТЕ МУ, ОСОБЕНО ТЕЗИ ОТ ТЪМНАТА ЧАСТ НА ЖИВОТА МУ. ТРЯБВА ЕДИН ПРОЖЕКТОР И НА ТАМ ДА СЕ НАСОЧИ, ВСИЧКО ДА СЕ ОСВЕТИ.

57

Един от Северозапада

преди 6 години

крайно време е да се поочистим от ктарите класици, например Вазов, Ботев, Алеко. Те са от едно старо време, което никога няма да се върне, и с лоши разбирания и лоши морални устой-националисти, патриоти, а това не е европейско, демократично. Крайно време е да влязат нови класици, с нови и съвременни разбирания , блестящ морал и ясен изказ.Крайно време е в публицистиката да се изучават титаните ББ, ЦЦ,може и Плевнелиев, а в искуствата-Азис, Гери Никол, Сузанита, а Биг брадър и Фермата-като СИП !

56

Ника

преди 6 години

Ами ще ги махнат.Кой обича да се припознава в литературния герой на Алеко?Я прочетете какъв унизителен за учителите текст има в учебниците за 6.кл.по литература/издателство ПРОСВЕТА/И то след РАДИНИ ВЪЛНЕНЯ.Но за това никой не се притеснява.

55

Анонимен

преди 6 години

Да четат повече Алеко, той няма комунистически възгледи

54

МОНАДЖИИТЕ

преди 6 години

СА НА ХРАНИЛКАТА НА СОРОС-ТАМ СА СЪБРАНИ МАФИОТИ ОТ ГЕРБ..*** И ПРОЗТИ .....ПОДКУПНИ ***

53

Анонимен

преди 6 години

Ами ще ги изхвърлят , твърде много наши управници, колкото и да са прости , разбират ,че са част от тези фейлетони като се почне от Освобождението ,та досега, а МОН пак показва, че след 9 9 1944г обслужва интересите на управляващите, някои ще кажат ,че по комунистическо са били в програмата , бяха тези, които осмиваха Фердинанд, Бай *** се представяше като издънка на "подреденото" ни общество , а не като типичен бул..га.ри..с..та.нец ,но след 10 11 1989 всичко си дойде на мястото Пророк

52

Shark

преди 6 години

Въведете изучаване на Азис и Софка Маринова. И без това скоро този етнос ще е мнозинство!!!

51

Филийки с мас

преди 6 години

Ха ха, май някой се в препознал в някой герой. Вожде, май да, а?

50

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше бай *** да забрани бай ***.

49

Щирлиц

преди 6 години

Какво значи архаичен език!?Това е България,тук се говори на български,учи се българска история!Всичко,що е написано на български език е ВАЖНО,дваж по-важно,когато е написано в славните за България години.Умниците от МОН,нима нямат баби и дядовци,които говорят на диалект,характерен със думи,които ги няма навсякъде из България?Стига се мъчихте зорлем да затъпявате подрастващите,стига изпълнявахте заповедите на западните ви господари!Махайте се,докато е време.

48

Анонимен

преди 6 години

Учителки стават *** дето не знаят какво е Райхстаг ! Стават учителки по история !

47

123

преди 6 години

Добра новина. Алековите герои са незначителни пред днешните титани- Бибитко, Цецка, Делян, Антон, Валери и другите.

46

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да взривите Мусала, а защо не и Еверест, понеже няма кой да ги изкачва. Достатъчни са снимките им в интернет. С камъните знате ли какви чудеса ще се построят?

45

Анонимен

преди 6 години

Що ли не махнат литературата историята от даскалото ?Какъв е смисъла да се изучават по този глупав начин !От университетите излизат такива смешни историци и литератори ,че да те хване срам . И тези хора ще преподават ,хора без мозък !

44

Анонимен

преди 6 години

Аман от стари философи. Хора не разбрахте ли че не ставате ? Вече 30 години управлявате образователната система и държавата и е катастрофа ? Махнете се вече. Като чуя някой да ми казва ТЕ не учат и припадам. Ами как да учат глупави исторически предмети в света на технологиите? Че на мен не ми бяха интересни преди 17 години , какво остава за сегашните младоци. Те са още по интелигентни. 60% от учебната програма трябва да се махне и да се сложат Дигитални науки.