6

Асен

преди 6 години

До КЖертви на изнасилване, кръвопреливане, просто са попаднали на болно гадже, деца родени от заразен родител... ти ли ще решиш кой има право на лечение и да живее и кой не?Ами ако аз не съм съгласен ти да го решаваш? Ами ако същите тези им дадем правото да решават дали ти имаш право да живееш? как така реши,че си по добър от някой друг без мен да ме питаш? Азпък смятам,че заслужаваш да не те лекуват

5

Анонимен

преди 6 години

Що за въпрос?! Защото сме гепаджии!

4

К

преди 6 години

И защо държавата трябва да осигурява лекарства на тези наркомани и ***?

3

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се поправи закона, и при подобни обжалвания на важни за здравето или националната сигурност търгове съдът да бъде задължен да ги разгледа за една седмица, както и да се ограничи правото за обжалване на даден търг само по веднъж. Обжалването на търговете стана силно оръжие в конкурентната борба и доходен бизнес за доста адвокати.

2

Асен

преди 6 години

Да попитам като граждани какви варианти имат те да принудят държавата да действа и да не се стигне до кризисна ситуация? Аз не знам, но ако ми се случи такова нещо на мен или на мой близки бих искал да имам вариант. Освен да съдиш България, ама ако са получили увреждания, а при някой болести сигурно има необратими такива какво правим. Стоят гледат как няма лекарства и си викат. Нищо де, нека си остана крайно увреден ама пък поне ще осъдя България.

1

Веселин Василев

преди 6 години

Илачите - ега си и правописа