38

Българин

преди 5 години

До ИМПЕРИАЛИСТ - осъзнаваш ли колко си смешен с измислените глупости, които пишеш?

37

Polska

преди 5 години

Слава на братска Полша! Jeszcze Polska nie zginela!

36

И.Б.

преди 6 години

Няма да има трета световна война и затова призивите за ново заселване на България и Румъния са излишни. Има много местни войни по света. Затова земното население се смесва с цел да се получи по-ценно човечество.

35

La France

преди 6 години

Vive la France!

34

Кръстьо

преди 6 години

До АнонименНяма атентат, има вироглаво неизпълнение на командите на руските авиодиспечари от поляците. Май точно тогава си бяха въобразили че са безсмъртни, защото САЩ ги избра за маши в Източна Европа ...

33

Анонимен

преди 6 години

"При Трета световна бягайте в... България" - ами да! Тя в момента тече тук и докато започне в Европа тука вече ще е свършила и няма да има нищо живо!

32

Анонимен

преди 6 години

Е да Полша като една от най-големите краварски пoдлоги гарантирано ще получи доволно количество бомби в случай на война. Не е нужно да си екстрасенс.

31

АНОНИМЕН

преди 6 години

За какво ще идат тук.Нали НАТО-то ще ги пази.Скъсаха отношенията си с Русия,сега да чакат хамериканците да ги спасяват.

30

Хм

преди 6 години

Що пък Румъния да е по-безопасна от Полша?Та Девеселу(с базата на американското ПРО) ще е сред първите ударени обекти и то с ядрено оръжие!Впрочем оттам до Плевен няма и 100км!Иначе наистина ние най-вероятно няма да участваме в Третата Световна,то няма и с какво.Освен от любов към Америка да се хвърляме срещу Русия като Матросов на амбразурата с голи гърди.....

29

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

голди баце, по добре да беше копипастил турцизми от неко ресурс на кеворкян...тва че ни има на картата е чиста случайност, а не щото ще спасим човечеството.

28

Анонимен

преди 6 години

Много правилно.

27

ТеооГеоо

преди 6 години

Завиждам на поляците!Ще ги посрещнат BG-мехиканосите като " автохтонно" население...с маро и бакро ще ги нагостят и ето ти NEWMIX(сещайте се за Р.Ралин )

26

Тони

преди 6 години

Манипулират населението да остане в БГ

25

Mockingbird

преди 6 години

бегането в българия при една световна ядрена война има смисъл, ако тя се намира на луната, което е почти изпълнено!... дишайте... не дишайте... главата ви се отпуска... методи, зеления педифил ви цензурира в името на папата и европейската комисия и борисов, вие сте спокойни... на вас не ви пука, вие сте добре...(кашпировски)

24

Гого

преди 6 години

А Ванга каза ,че най - безопастното място в България ще е покрай Беланташ , Кръстова гора и Караджов камък.

23

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

3. Блажени нищите духом; защото е тяхно царството небесно. Vulgares = обикновен, *** = Българин

22

Анонимен

преди 6 години

"Няма го Лех Качински. Не знам защо. Той спи", казва Яцковски. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа в Смоленск"Няма катастрофа, има терористичен акт взривяване на самолета с две бомби поставени по команда на Путин.

21

Анонимен

преди 6 години

Моята агенция вече продава имоти на поляци.

20

Анонимен

преди 6 години

Момчета , личи си ,че лошите храни ви влияят, ако това изявление е истинско , това е поредната га..в..ра с опосканата ни татковина ,тук загиват в катастрофи ежедневно , а от "суперхраните" и "великолепното" медицинско обслужване ежечасно умират българи,като прибавя и престъпленията-този го гръмнали , онзи го пребили...тук вече върви 4- та свет. война ,без някой да я искал ,та хвърлете розовите очила, и вечните обвинения ,че други са ни виновни,докато е тази поцелуйковщина тук ще е зле

19

Анонимен

преди 6 години

ПОЛЯЦИТЕ АКО СА ГЕЙ АЗ ПЪК НЯМА ДА ГИ ВЪРНА :D