9

MNENIE

преди 6 години

Коментарите под мен са свързани с комплексирани хора назначени на Заплата .

8

Три варианта

преди 6 години

1. Възможно ли е да заемете неговото място? Това е най-доброто решение на проблема ви.2. Ако не е възможно да заемете мястото му, ще можете ли да съдействате на някой друг да направи това? Съдействайте, но само ако имате доверие на този човек!3. Ако не е възможно да направите нито първото, нито второто, намерете си друга работа. после измислете начин да си го върнете тъпкано на онзи, който ви е късал нервите, само защото бил психопат. Винаги се намират най-разнообразни начини!Успех!

7

(-_-)

преди 6 години

И аз имах един такъв болен мозък.. В крайна сметка периодично разрушаваше екипа.. Накрая се демотивирах до такава степен, че просто се махнах. Работи има, който търси - ще намери.. Поне в София де..

6

Анонимен

преди 6 години

Изходът е заявление за напускане! Има достатъчно психопати и можем спокойно да ги сменяме!

5

Анонимен

преди 6 години

Аз работих с един такъв ...на почти 40 години правил секс с една жена през живота си преди 13-14 години ...Пълен с злоба с комплекси ,заядлив Учил нещо ,ама не могъл да завърши ....Кариерата му беше шофьор на пица ....Ужас

4

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се , че и в НС ИМА НЯКОЙ ПСИХОПАТИ.Знаят че СМЕ В НАТО, ЗНАЯТ ЧЕ ЧАСТНИЦИТЕ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО СА СМАЗАНИ ОТ АРЕНДАТОРИТЕ. ЗНАЯТ ЧЕ НАРОДА ОБИЧА ? - ТОТЕ СЕ БУТАТ ПО АЗИЯ И ПРАВЯТ МОСТОВЕ КЪМ РУСИЯ.

3

Анонимен

преди 6 години

7 години търпях такъв. Колкото и здрави нерви да имаш, на моменти ти пада пердето.

2

земеделец

преди 6 години

В загуба съм - 23209лв от ЗЕМЕДЕЛИЕ. данъчния шеф е психопат. Използва служ. си положение. Не ми приема декларацията докато нея преработя/ било прието от НС САМО 60% ЗАГУБА /да излеза на + и да внеса данък поне 1лв.КАК ДА СЕ ОПРАВЯ/ НЯМА СУБСИДИИ ЗА МЕН НИТО ОТ БГ НИТО ОТ ЕС.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха ха в бг са всички оплачи се на арменския поп