106

Дет

преди 6 години

До АнонименСамо остава и касиери да станат... не се излагай!

105

ганьовска работа

преди 6 години

От една година не си плаща глобата от някакви си 10 лв. !Бай *** все гледа да прецака някой ,да се скатае ,да не плаща данъци или глоби !

104

Кратун

преди 6 години

Атакистките тролчета са ги впрегнали да плюят демокрацията под всяка възможна тема. Само че, това наш'то не е демокрация а клептокрация. Който не знае какво, да види в речника. У нас демокрация няма.

103

Анонимен

преди 6 години

Спазвайте законите и си плащайте навреме глобити, стига сте мрънкали по форумите, че ако излезете да карате в Европа ще видите от къде изгрява слънцето. Щом са казали колани, светлини, детски столчета...не са ги измислилш току-така. Все се намират "умници" да оспорват.

102

Анонимен

преди 6 години

До 88Задължението да се кара на къси светлини всяка държава решава за себе си. В някои държави е задължително през цялата година, другаде само от октомври до март, в някои е препоръчително, а в други няма такова зазължение. Глобите в различните държави варират от 10 лв. до 265 ? (!!!)

101

Анонимен

преди 6 години

А катаджиите защо нямат ПОС-устройства, за да плати веднага с банкова карта?

100

Ма сериозно ли?

преди 6 години

"Напротив... Фаровете са... и трябва да са задължителни, ако нямаш дневни допълнителни светлини... Много повече се привлича вниманието с тях на всички участници в движението по пътищата.... Безспорен факт..." Що е безспорен факт? Щото ти го казваш ли? В слънчев летен ден фаровете се виждат само ако са облещени отгоре ти. Всички които не светят стават практически невидими при по слаба светлина. Фаровете освен анти екологични са и опасни за останалите участници в движението.

99

Възмутен

преди 6 години

Спокойно и по-зле ще дойде, само не мога да си представя наще деца какво ги чака. Който е направил нещо до сега е добре, вече и да искаш да постигнеш нещо не можеш защото на днешно време като искараш,, два лева,, управляващите измислят все нови закони и ги взимат в данаци. Истинината е емиграция ОТ БЪЛГАРИЯ. НЯМА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ А САМО БЪЛГАРИ ***

98

Кратун

преди 6 години

Законът за фаровете е приет съвсем умишлено. Основен доставчик на горива в България е Лукойл, чието българско поделение се управлява от приятеля на Баце , Валентин Златев. На него дадоха и доставките за държавния резерв, той зарежда и колите на МВР. Не чакайте някой да прояви здрав разум, че безсмисленият разход на горива замърсява излишно природата. Ако извадим статистиките от "преди" и "след" фаровете, ще се види, че разлика в броя на загиналите няма.

97

ЙС

преди 6 години

ЛУДИЯ ПРИЕЛ ЗАКОНА ЗА ФАРОВЕТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН ОТ ПСИХИАТЪР.В ЮЖНА СТРАНА КЪДЕТО СЛЪНЧЕВИТЕ ДНИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ОБЛАЧНИТЕ ДА КАРАШ НА ФАРОВЕ Е ЛУДОСТ.....

96

Анонимен

преди 6 години

Опаковайте багажа и чакайте на летището първия самолет и се махайте от тази прокълната територия!

95

Анонимен

преди 6 години

Еми...БРАВО!Дали ще са същите "мъжествени"кук.и и като проверят някой като онзи бабанко с "инфинити" вчера който напердаши германеца с тротинетката?А?Или като "шампиона"ставийски,който разби няколко живота и сега се пързаля като снежанка?А?Направо ми се пов..ръ..ща!

94

Левски

преди 6 години

Малко ви е туй нещо наречено от богатите демокрация.Иде и по-страшното време.Ще ви наложат още хомоти докато ви обясняват как всичко е хубаво и светло.Скоро и лайномери на отходната канализация ще ви монтират...Е жалко подобие на народ сме....

93

Анонимен

преди 6 години

А защо трбва да ходидо банка за да плаща, може да плати безкасово с телефона си, но тогава няма да има банкова такса от 2 лева за 10 лева глоба. Или просто виждаме как държавата действа ксто мутра, а не като стопанин.

92

Анонимен

преди 6 години

Отдавана съм се научил да плащам всичко от личната си банкова сметка така че не ми се налага да пазя нищо. Просто бъркам и правя разпечатка до 10г. Назад

91

браво

преди 6 години

Точно така трябва да се действа, защото е пълно с хора които се правят на тарикати и не си плащат глобите с години и чакат да изтече давностния сроки и да отпаднат.Имал глоба от юли месец, а 9 месеца по късно не била платена.Ами да е платил.Няма значение дали дължиш 10 или 1000 лева.Трябва да нямаш стари глоби .

90

до 92

преди 6 години

Ако загубиш платежното за 10-те лева и те спрат-готов си!И ти си останал без кола,книжка и каквото се сетиш!Само,че догодина нали има избори!Ей тогава нека всички тероризирани от ГЕРБ да гласуваме против ГЕРБ!Аз лично така ще направя.

89

потърпевш 4 част

преди 6 години

И като се размисля този терор вече не се трае!Преди два дни пак ме спряха за проверка на документи.И така загубих 12 минути.В Италия за да бъде спрян водачът трябва да е направил нарушение.А тук полицаите спират за да отчитат дейност!ГЕРБ явно са решили да падат от власт,независимо искат или не искат опозиционните партии да вземат властта!Не знам дали ГЕРБ осъзнават как ни гази МВР?

88

Анонимен

преди 6 години

Чета и се чудя Вие повечето дали си давате сметк за какво става въпрос. Добре де нарушил, нарушил ама става въпрос за 10лв. И наказание без книжка и спиране от движение. Все едно да откраднеш банан и да те осъдят на 5 г. Строг затвор. Всяко наказание трябва да отговаря на степента на нарушението. Второ аз имам едни същите 10 лв. За същото и ги платих на следващия ден по банка. Да ама кат 3 г. Ме водят длъжник 3 пъти им нося платежното и пак. И аз ли заслужавам да ми вземат книжката.

87

Анонимен

преди 6 години

еи тия полицаи станаха по големи светци и от папата те много честни бе направо да ги канонизират за светци свети вътьо и свети матьо хахаха