99

Анонимен

преди 6 години

Англичаните може да са всякакви,но в този случай,мисля че този англичанин е невинен. Този джигит НЯМА правото да удря невинни хора! Нищо зло не е сторил англичанинът на този ***!

98

анонимен

преди 6 години

Ако всички мутри са толкова съвестни и разкайващи се , значи трябва да сме доволни !

97

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! 89Аз съм дълбоко убеден че щеше да се оакаш прав! Дори и да го беше набил зад него е английското посолство и респективно Англия! Щяха да те порят като овча кожа!

96

Анонимен

преди 6 години

Нашенският сральо си получи урока! Мисля си дали властите щяха да бъдат толкова експедитивни ако пострадалия беше българин? Еажното в случая е че се намери куражлия от чужбина за да ни покаже как да се справим с подобни мерзавци. Англичанинът не би му направил забележка ако изчадието се е държало на пътя по нормално. Англичаните не се страхуват по принцип и като усетят неуважение и липса на респект знаят как да го придобият. Истинска нация зад която стои истинска държава а не кофтор като БГ!!

95

ROFL

преди 6 години

Такава *** като стане войната ще се ползва вместо чували с пясък по окопите. Достатъчно са *** и изпушили от анаболи, за да ги гръмнат първи... По *** смешки не съм чувал и по комеди сентрал, оня щал да наръга да убие бичето... Сигурно и го е удрял по краката с главата си също... В тая *** един чужденец пенсионер да се опълчи на мутрагените... Нация от Киряк Стефчовци - това сме, една *** на изчезване!!!

94

Анонимен

преди 6 години

MUTRATA SI E MUTRA-SAGALYAVAM,CE NYAMA ZAKONI,S KOITO DA GO VKARAT V ZATVORA

93

Анонимен

преди 6 години

Правешката мутра показва зачатъци на интелект - повтаря каквото го инструктирал адвокатя ; )

92

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВА И ДА СИ ПРИЗНАЕ БАБАИТЧЕТО НАЛИ ВИДЯХ КАК НАЛИТА НА ДЪРТАКА НА КЛИПА :D

91

Анонимен

преди 6 години

това е когато ГЕРБ и мутри управляват ...и по зле ще става МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА

90

Наблюдаващ

преди 6 години

Е това е то... батката се страхува да не го набие пенсионера и затова е излязал от колата... това беше едно от най-*** обяснения които съм чувал през живота ми. Като онея на магистралата дето бяха били семейство... Това което виждаме при агресия по пътищата са най-долните измекярски *** на населението - хора които са толкова комплексирани и разочаровани от себе си, че трябва да набият пенсионер или жена, че да се почувстват пак мъже. Такива в една война умират само с гръб към врагът.

89

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !предполагам,че като си живял там,ще си и на ясно,че при такива тежкарски изпълнения с изпреварвания от ляво и дясно,ще го отнесеш и то много яко,но тук сме силни-защо ли

88

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !

87

Соня

преди 6 години

Те англичаните се бият, псуват и държат гротески само извън държавата си. 10 англичани са ме обиждали в Тайланд, ама в Лондон за 6 години се сещам за двама. В Лондон ги чака 5000 хилки глоба, а в България си знаят, че няма камери уж и си правят каквото си искат. Не че наш *** не е виновен, аз от българина по-лош шофьор не съм виждала. Закъде бързате, бе хора?!? Глоби, глоби трябват

86

Анонимен

преди 6 години

За съжаление сме бедна и слаба държава, защото българите сме страхливо племе. Свиваме се пред агресивния *** и губим ума и дума. Възхити ме гордата останка на възрастния англичанин. Какъв боен дух да му се невиди.

85

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ако този наглосаксонец беше дошъл да блъска моят джип/автомобил щях да му направя кухата глава квадратна.А, това, че всички тук подкрепят чуждоземецът показва, че българите са робско, чуждопоклоническо племе, което няма бъдеще.И друго .. Не карам джип, но да се кара джип не е престъпление. И мен са ме изпреварвали от дясната страна, но не съм слизал да се бия с тях.Живял съм в Англия и мога да ви кажа, че ако българин си позволи поведение като това на англичанина ще го вкарат в затвора.

84

Анонимен

преди 6 години

Хората вече нямат никакво доверие в институциите. Забележете, че сигнал е подаден от живееща в Италия студентка, която явно е подтикнала от тукашните нрави. Нито англичанина ще опита да се ожали, защото знае че в България правосъдие няма, нито мутрата ще се трогне от това,че му направили акт за дребно хулиганство. В белите държави за подобни изцепки се плащат големи пари и има огромни последици за насилника. Тук най много да пребият студентката дето се е обадила. Другите гледат сеир.

83

Андрешковци

преди 6 години

Английски-пенсионер-"***" от третия пол, се оказа мъж на място, за разлика от околните мъжлета. Сега разбрахте ли, че едно е да си мъж и патриот зад клавиатурата, друго да излезеш на кръстовището и да заплюеш джипа на селс.ката мутра като "Пришълец".... хахаха

82

Анонимен

преди 6 години

Тоя си мисли, че като е от Правец всичко му е позволено. Ама Тато отдавна умре, бе!

81

Анонимен

преди 6 години

Ха - Ха - Ха! Много бил натрениран, ама един английски дядо го направил за смях и го пребил. Анаболна смешка е тоя тип. Един дядо от Англия трябваше да дойде, за да ни покаже как да се държим с мутрите! Евалла на английския дядо!

80

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма по-големи ду.педавци от болярите !В Търново е по-добре да си всякакъв друг, но не и бял човек, българин и правосклавен християнин.По-продажнически манталитет от този на търновлии не съм виждал никъде из България, въпреки че смея да твърдя познавам добре всичките и краища.*** англичани са напълнили региона и се правят на много важни. Всъщност на Острова те са социално слаби, но тук техните 1500 паунда ги правят баровци.И болярите им лижат задните части.Евала на момчето от Правец !