28

А

преди 6 години

СЕГА СМЕ БЕДНИ,,ШЕ СТАНЕМ ДВА ПЪТИ ПО БЕДНИ,А БОГАТИТЕ,ДВА ПЪТИ ПО БОГАТИ,ТЪЙ КАТО ВСИЧКО ОТ 1ЛВ СТАВА 1 ЕВРО.АКО ТЪРСИМ МАЙКА СИ В ЕВРОЗОНАТА,НЯМА ДА МОЖЕМ ДА Я НАМЕРИМ,ОТДАВНА ОСТАНАХМЕ БЕЗ МАЙКА,Т.С БЕЗ НАРОДНО СТОПАНСТВО .ТОВА ГО ИСКАТ САМО БОГАТИТИ,КОИИТО ОКРАДОХА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА.АКО ПОЛУЧАВАМ 1000ЛВ,ЩЕ СТАНАТ 1000 ЕВРО СЪМ СЪГЛАСЕН,НО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ,ЩЕ СТАНЕ ЕВРОДУПЕНЕ.

27

samo dnes ne 3nae

преди 6 години

ima go ofizialno v 4uzdiq pe4at : v 2019 se o4akva Bulgariq da vle3e v evro3onata. Podgotovkata e 3apo4nala

26

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКато чуеш Черна гора и ти става лошо, нали?България като въведе Евро за национална валута ти ще гледаш филма "Прощай Григорий" 3 та серия.

25

Анонимен

преди 6 години

Ние не сме добре дошли в Еврозоната понеже управниците, а и средата като цяло е свръх-корумпирана. Уж независимата ни централна банка (тотално провалила се в банковия надзор) е ясна на всички какво представлява. Макар индикаторите да отговарят на критериите е факт, че от Еврозоната не искат и да чуят за нас. Може да направиха грешката да ни пуснат в ЕС, но за Еврозоната и Шенген е абсурд даже да се говори. Те нямат проблем да ни кажат и 100 пъти "Не", ние може да си кандидастваме до живот.

24

Анонимен

преди 6 години

продължение на #23:-ще започне бясно и безконтролно теглене на заеми от чуждестранните банки и изтичането им в "неизвестна" посока(пример,16 милиардния заем,с част от който "спасиха КТБ и тя пак фалира,а за останалата сума какво се знае?)//не забравяйте,че в "чакалнята" няма никакъв контрол!//-крайната цел е тотален фалит на държавата и превръщането и в собственост на банките.Разберете,нас никой няма да ни спасява и опрощава.България ще стане първата държава в ЕС,лишена от национална незави

23

Анонимен

преди 6 години

Знаят ли овцете,че целта на полиплявата,която плещи за еврозоната не тя а влизането в "чакалнята"(специално измислена за аборигенски "държави",като нашата и Румъния!!В тази чакалня левът се освобождава от борда с призтичащите от това вихри: -моментално ще се обезцени в пъти;-малко преди това,мошениците ще изтреглят колосални заеми в левове от банките и че ги обърнат в евро;-щом борда падне,с една част от еврата ще си втрнат левовите заеми...а овцете ще си загубят спестяванията в банките!

22

РККА

преди 6 години

Влизане в еврозоната ще е поредната шашма на поредното крадливо правителство,ще приложат същия крадлив номер както при деноминацията когато един хляб беше 500 лева а го деноминираха на 80 стотинки,ще изкл атат народа тарикатски доде баби и дедовци си пресмятат хляба и киселото мляко колко струваха и колко станаха.Единствено помощите за една крадлива прослойка от обществото електорат на всяка една власт ще бъдат облагодетелствани по новата евро тарифа

21

Анонимен

преди 6 години

Българите умишлено ни държат бедни...............така иска глобалистката англосаксонска мафия и масоните!!!Добър вечер, селяни прости!!!!

20

анонимен

преди 6 години

до 17 ПОЛИТИКАТА НА ЕС Е ДРУГА. ЦЕЛТА Е РЕЗЕРВА ОТ ВАЛУТНИЯ БОРД ДА ВЛЕЗЕ В ЕЦБ КАТО СВЕЖИ ПАРИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОКРИЯТ ЧАСТ ОТ ДЪЛГОВЕТЕ НА ГЪРЦИЯ И ДРУГИ КАТО НЕЯ А НИЕ ДА ЛАПАМЕ МУХИТЕ. И ОТДЕЛНО ОТ ТОВА ЩЕ БЪДАТ ИЗЯДЕНИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА ПО БАНКИТЕ А НАРОДА НА КАИШКА. ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА. И ОТ ВСИЧКО НАЙ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ЩЕ СА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ. МОЖЕТЕ ДА СИ ОТГОВОРИТЕ САМИ.

19

Анонимен

преди 6 години

еврозона, където страните са средно с 85% бвп дълг, при условие, че ние сме на 25 ... да се натискаме да влезем е направо лудост. Това ще бъде най-грешното и анти-българско решение, което политик може да вземе. Единствено биха спечелили шепа корумпирани политици, всичко друго са празни дрънканици. На практика няма да има полза нито за кредитирането, нито за бизнеса - напротив ще ги притисне още повече. Искат гербавите алчни душици още парици..

18

РЕФЕРЕНДУМ!

преди 6 години

НАРОДА НЕ ИСКА ЕВРОЗОНАТА ДА ПЛАЩА МИЛИАРДИ НА ДРУГИ!!! ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!

17

Анонимен

преди 6 години

Предлагам резерва на валутния борд да се внесе в Сребърния фонд за изплащане на пенсии на хората. Резервът вече няма да трябва на банката и политиците. Ако много напират за Еврозоната, това трябва да е условието на народа.

16

Анонимен

преди 6 години

за рускияГърция си имаше отдавна развихрила се инфлация още от 80-те. въвеждането на еврото отложи фалита с трийсетина години.

15

Анонимен

преди 6 години

влезем ли в еврозоната всеки втори българин под прага на бедноста не ги слушаите политиците те не знаят какво е недоимък и глад не им се вързваите защото после няма връщане назад сега поне всеки четвърти е под прага на бедноста

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТЯ първом отговори защо след въвеждане на еврото, Гърция фалира ? А дълговете на страните от ЕС които използват евро, гонят 100 и повече % от БВП ?

13

Анонимен

преди 6 години

Какво ще стане с резерва на валутния борд? Никой не смее да пита. Никой журнал, никой политик, никой "експерт". Компетенцията им е нулева, затова по-добре да не влизаме в еврозоната, защото ще изядат резерва, ще започнат да вземат заеми, цените ще скочат.

12

Бай иван

преди 6 години

Преди влизането в еврозоната трябва да се окраде още една банка. Парите да се изперат през имоти и тогава ако има хора да работят ще приемем еврото.

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Добре, `айде сега умник *** да обясни как, без да пита за разрешение, ЧЕРНА ГОРА ВЪВЕДЕ ЕВРОТО за национална валута и тази мини-държавичка още не е фалирала???

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Преминаването в еврозоната - тройно обедняване на българите !

9

Анонимен

преди 6 години

Най-вече ще се нуждаем от национален консенсус по въпроса дали изобщо искаме да влизаме в еврозоната! Зная отговора, който е свързан с поносимо и сходно ниво на доходите. Затова, свършете си работата във вътрешен план и след това се "мерете с мъжете"!