252

123

преди 6 години

До Анонимен Ами замисли се какво предлагаш, след като ти е ниска заплатата. Аз проблеми с моята нямам, защото съм положила доста усилия и имам достатъчно капацитет, за да мога да живея нормално в България и да не ми е виновен някой друг.

251

Анонимен

преди 6 години

Ами хората като видяха, че не обичаме заводи, индустрия, производство и всичко това се изпари и се загуби като умения и решиха логично, че и бебетата обичат палмово масло у нас. Как да няма логика това? Що се чуди бате?

250

А СЕГА ДЕ???

преди 6 години

А защо се мълчи за факта, че големите производители на детски храни и млека за бебета, вкарват в тях ГМО продукти???

249

Анонимен

преди 6 години

Голямо двуличие! Чак сега ли се сети какво обичат българските бебета и българите? А дали българите обичат такива ниски заплати, каквито им предоставя собствената държава?? Държавата не прилага ли също двойни стандарти към българите?

248

Анонимен

преди 6 години

Десет години България в ЕС ! Десет години България е на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !Десет години по-късно на дъното на нищетата !Мръ.сен мръ.сник СКРИЙ СЕ !!!

247

Илия - Варна

преди 6 години

Вашите европейски приятели г-н Борисов. Те ни смятата за пушечно месо, а не за хора. Ако има нужда от черноработници , зашитници на мегаломанските им интереси- добре сте дошли, иначе марш в ***.

246

фарс

преди 6 години

Все едно са от опозицията и не могат да приемат закон за забрана на наситените мазнини, какъвто закон има в Щатите. За какво са тези изказвания на Борисов? Или върши нещо, или не. В момента, само си проветрява устата.

245

Анонимен

преди 6 години

Сетила се Мара да се побара !!

244

Миша

преди 6 години

Мутра гадна.

243

Анонимен

преди 6 години

Ей ,аман от циркаджийски изказвания. Всичко е от просто ,по-просто.Приема се закон ,че употребата на палмово масло се забранява ,забранява се вноса и готово.Е вярно ,че едни хора ще загубят стотици милиони ,но все пак здравето на милиони хора е ,по-важно от алчността на 4-5 човека.Също така е вярно обаче ,че те пък си плащат съответните милиони на който трябва да не се приемат такива закони.Така ,че ще си папкаме палмата ,а премиера -Слънце ще продължи да се прави на загрижен за раята

242

Анонимен

преди 6 години

А кой беше най големия производител и търговец на млечни продукти в София и на кой хората стреляха по камионите на Данон след като направиха завод там?

241

Анонимен

преди 6 години

Нека на следващата среща да нахрани еврокомисарите с пилешки кренвирши, ммм много вкусни с перушинка, хахя сега се сетили,че има двоен стандарт. Тъпчем се с *** и после защо нацията ни била болна.И не само като въведоха БДС някой спазвали го-НЕ,така че да се вземат в ръце

240

Анонимен

преди 6 години

Сетих се за 1виц: "Снощи се скарах с жената. На сутринта ми донесе кафе в леглото и ми намигна... Голям страх брах докато го изпих". Ако ядат каквото и ние да не ни обвинят в отровителство при запек/разстройство на гостите?

239

Анонимен

преди 6 години

ВЪВЕЖДАШ ЗАКОН ЗА ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ПАЛМОВОТО МАСЛО,ти си министър председател!Стига ЦИРК!

238

ББ

преди 6 години

"Смелчагата" се качи на лодката на печелившите едва когато видя накъде вървят нещата.Години вече Мая Манолова, Ангел Джамбазки и други се борят за това. Ти*квата мълчеше като дуп_е.Сега като видя, че вече нещата тръгнаха, то е готов да развее байряка и да се окичи със слава за която няма никаква заслуга.Както например в Русе "построи" църква за която дори не беше чувал

237

съгласен

преди 6 години

Докато са тук в България наистина да ги хранят с това което ни внасят.Та поне и ние намажем за един месец макар!

236

до 248

преди 6 години

А защо другите си мълчаха?Тоя поне е казал нещо,а Станишев или Орешарски да си ги чул някога да казват нещо?И ако беше казал сега дали щеше да е евродепутат?Друг е въпросът какво ще стане.А и нашите храни не са кой знае какви.Но ако си мълчим със сигурност нищо няма да се промени.

235

Анонимен

преди 6 години

Боко тиквата вечно ни чул ни видял.

234

Анонимен

преди 6 години

Ами не съм чувал аборигените да ядат палмово масло.

233

Зозо

преди 6 години

Борисов се оказа поредния ***. Водещ се по акъла на Кремъл! До сега се криеше!