51

THC...;)

преди 6 години

Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше"Колко? -Пет! -Какво пет?! - Ами какво колко?!"Л Е Г А Л И З А Ц Я!!!

50

Zv.

преди 6 години

Ами те и в аптеките продават опиати,доста по-сериозни от канабиса.Разстреляйте производителите или тези,които търгуват с тях.Паляци,прочетете малко научна литература!

49

цигарите миришат

преди 6 години

ама марихуаната направо смърди ! В радиус от 10 метра смърди на гадно !

48

стига бе ееей !

преди 6 години

Не ми занимавайте с нарокамнските деликатеси - канабис ,манабис и разни други бок.луци !

47

Урантий

преди 6 години

Проблемът в България,относно легализирането е в това,че всички ,,политически клубове картели''/разбирайте партии/,искат само те да захапят лицензите и монополът.Ако тръгне да се легализира,съвсем закономерно някои хора ще си тръгнат,без да се върнат.От ,,Хедес'' имам в предвид.

46

Анонимен

преди 6 години

До VictimizedВсички са зависими от какви ли не дрънкулки...Аз не съм зависим от нищо

45

Анонимен

преди 6 години

До VictimizedТи ненормален ли си бе ?! Кой ще ти позволи да отглеждаш опиати !?Ако има такива държави ,то значи там на власт са нарко зависими политици !

44

Анонимен

преди 6 години

До 42Разрешаването на дрогирането е косвено признание, че "от горе" вече нямат контрол и влияние над съзнанието на хорото, което налага вкарването на "допълнителни средства за контрол"!Амин!

43

Victimized

преди 6 години

Всички са зависими от какви ли не дрънкулки. Тези които пушим точно тея дрънкулки не ни интересуват. Аз имам нужда от компания приятели, и нищо повече. Вие пийте спирт и ходете на шопинг. Ако ще забраняваме зависимости да караме по ред- алкохол, хазарт, цигари, телевизия, кафе, интернет, мобилните телефони, спорт, игри, секс........Няма да ми стигнат символите да изброя от какво е зависим модерния човек. Зависим е най-вече от едни хартийки дето ги печатат евреите....

42

Анонимен

преди 6 години

Дрогираните са зависими! --> Зависимите са лесно управляеми! --> Лесно управляемите са "удобни" !Извод: "Отгоре" вече се страхуват от Масите и Тълпата! Защо се страхуват? Знаят какво са направили с масите !

41

Victimized

преди 6 години

Няма политик, власт имащ, полицай или пък още повече илитерати дето пишат по форумите за стотинки, който да ми забрани да ползвам нещо което расте свободно в природата."тогава само аптеките да имат право да го отглеждат и произвеждат !"Да, това е другия проблем, тревата не може да се патентова както лекарствата, за това и е трудно да може само определени кръгове да я произвеждат. За тревата ти трябва поляна и слънце, за аналгина лаборатория, усещаш ли каква е разликата папагал ?

40

нарко пропаганди

преди 6 години

Щом канабиса ще се ползва с лечебна цел ,тогава само аптеките да имат право да го отглеждат и произвеждат ! От къде на къде всеки ще отглежда канабис ?! Все едно всеки да започне нерегламентирано и не лицензирано да произвежда аналгин ,защото аналгинът се ползва с лечебна цел ?!

39

Анонимен

преди 6 години

ПЪРВО ПУШЕНЕТО Е ВРЕДНО!КАНАБИСА ИМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ КАТО ВОДИ ДО ЗАТЪПЯВАНЕ ДОКАЗАНО Е НАУЧНО!

38

Анонимен

преди 6 години

dolna propaganda

37

канабис!

преди 6 години

правилния термин е канабис, а не марихуана!

36

Анонимен

преди 6 години

наркомански пропаганди

35

ХХ

преди 6 години

Анонимен 32До Ще ви кажа и другоА истината е че най ефективно и най безвредно е да се консумира чрез ядене... Амин!Драги - това го предложи на веганите. Те и без това нямат акъл. Лично аз не виждам, кой би се правил на крава!!!

34

АЗ

преди 6 години

За средностатистическия чалгар, гласуващ за ГРОБ, марихуаната и хероина са едно и също. Според тях трябва да се пие ракия или бушмилс и да се делят пакети със салфетки в някоя чалгарска дупка. Всичко друго е наркомания.

33

Анонимен

преди 6 години

До ( '_' )добра клапа за изпускане на парата, която плебса трупа в ежедневието си...за да "не виждат" офцете, реалната картина.затова и северните корейчета са им дали да си я поемат ... за да не виждат колко е загладил косъма техният кимчо.баси как се прокарва това, за което се знаеше отдавна...

32

Анонимен

преди 6 години

До Ще ви кажа и другоА истината е че най ефективно и най безвредно е да се консумира чрез ядене...Амин!