8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Причината е в българското пристанище "Росенец" - на Нефтохим...Цитат от Е-вестник: ..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от Лукома и български от Ипон, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. ..........."Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2018/04/29/rumynski-evrodeputat-ne-ste-v-shengen-za-neseriozni-prichini.375063

7

Eй Сидни,

преди 5 години

ти доскоро обявяваше, че си работодател, сега мина на заплата. Последно, кое от двете?

6

Тинтири Минтири

преди 5 години

"Царска империя, СССР, шантаж с природния газ"... за какво говори този?Май всички *** и най-вече слугите им въртят една и съща плоча. През 2009 кой шантажираше Европа с газа? Русия или Украйна, която не си плащаше и нагло крадеше газ от тръбите към Европа?

5

OтCиднейAав$трaлия

преди 5 години

Не съм в никакъв ташекген и заплатата ми е 6 цифрена, за тъъпите, обеснявам годишната заплата ми е 6 цифрена. Децата ми са безгрижни, купувам им повече книжки от колкото играчки. Имат ли бъдеще, те, аз, семейството ми? Някой знае ли да ми каже

4

Анонимен

преди 5 години

Излизат някакви *** и ни убеждават колко е добре да бъдем глобални роби на системата, без идентичност, без националност и да бачкаме до 70г за господарите . Предпочитам да съм националист, отколкото глобален джеднър. Нямам нищо против другите култури, но не смятам че трябва да ги уважавам повече от моята. Всяка жаба да си знае гьола!

3

Анонимен

преди 5 години

Популизмът е нещо хубаво за народа. Глобализма - само за банкерския елит.

2

Анонимен

преди 5 години

Умните хора имат правилно отношение към руския империализъм. Некато нашия льотчик...на Деса мъжа.

1

Популиста

преди 5 години

Не са ли либералите тези които не искат да сме в Шенген. Hещо взех да се обърквам май либералите си търсят извинения и оправдания ИЗПЪЛНИЛИ СМЕ КРИТЕРИИТЕ не им щем Шенген въвеждайте визи и мита за ЕС и да се махаме от тая арабска джамахирия наречена ЕС естествено със голям популистки скандал ще се махнем, не сме им колония и роби .