100

анонимен

преди 6 години

само неграмотен може да повярва,че лек автомобил от 1тон може да обърне автобус с 12тона,при положение,че удара е отстрани а не челно или фронтално.

99

Анонимен

преди 6 години

Жената удря автобуса, този цъка телефона подпрян на волана. Какво да кажем повече. Едно е да държиш стабилно волана, да си съсредоточен.

98

Анонимен

преди 6 години

Цвета Таскова не го е направила умишлено ясно е, но адвоката и казва гумите на автобуса бяха насочени на дясно, но не казва че по предна дясна гума има след от боята на колата по цялата окръжност и че калника на автобуса е изкривен. Тя след като го удря по средата шофьора на рейса тръгва в дясно и от това което аз видях на място лекия автомобил се заклинва между гумата и калника ВАЖНА ПОДРОБНОСТ, но адвоката я спестява. Пак казвам дяволска работа е това. Медиите да ги оставят на мира двамата.

97

Анонимен

преди 6 години

Защо търсите под Вола Теле ?Бил имал 6 акта, и какво от това. Бях един от първите, които пристигнаха на местопроизшествието картинката беше потресаваща, но този човек за мен не е виновен. Не казвам, че и Цвета Таскова го е направила нарочно, почти всеки ден минавам през това място и се чудя какво ли и се е случило за да се удари в автобуса. Това е дяволска работа. Там на този участък стават редовно някакви необясними ПТП-та и паметници на починали доста и в двете посоки на магистралата.

96

Щирлиц

преди 6 години

Да направят следствен експеримент,какво би станало при подобен удар между лек автомобил и автобус.Пък тогава да коментираме кой крив,кой прав!

95

Аз съм си аз

преди 6 години

Голяма работа, че са го хванали без колан. Кифлата е хващана с алкохол.Кое е по-голямо нарушение, да шофираш без колан или с алкохол?

94

Центурион

преди 6 години

Момичето се е ударило в автобуса ,но тази малка кола не е в състояние да изблъска и предизвика влизането в канавката и обръщането на автобуса.Това е в следствие на неправилна и неадекватна реакция на автобусният шофьор!!!Не го виня,може да се е стреснал или уплашил.

93

Chokicha

преди 6 години

Според мене боко ги е блъснал щот им е дал да карат на невежите.

92

Chicharito

преди 6 години

A dali e prudnal ima li akt bahti glupostite se pishat i govorat koi ne e narushaval pravilata samo nqkoi deto nikoga ne e karal.Ne zashtitavam nikoi ot dvamata shtoto ne mi puka ama me draznat glupostite s koito promivat mozucite na taka tupoto obshtestvo.

91

Радул Мисорков

преди 6 години

За без колан,без фарове и без залепен стикер. Това само по себе си покава,че е безотговорен и недисциплиниран. За превишената скорост не го виня. Там може някой да е карал неговата кола.А Вие където казвате,че на 40 ограничение е минал с 60, сте също толкова безотговорни,колкото него. Аз не желая да пътувам в автобус с такъв недисциплиниран шофьор,но нали е Ивкони! Там всичко се покрива. Браво поне,че не оставиха шофьора си на вълците.

90

19ската

преди 6 години

Да сте чували за лафа и малко камъче може да обърне каруца, към тези които не са учили физика да седнат и да прочетат малко.Относно реакцията на шофьора да даде надясно, всеки по опитен шофьор знае че това е нормална реакция относно заплаха от ляво.За тези които обвиняват човека карал автобуса поставете се на негово място дали и той психически е добре.Жената сама са е признала за виновна, а кои провинения са по ужасни, че нея са е хванали с алкохол или за това че той е бил без колан и т.н.

89

Евлоги

преди 6 години

Според мен неадекватна реакция на автобусния шофьор е причината.С леката кола да обърнеш автобус!!Стреснал се е и е навъртял волана....

88

Тиквоукротител

преди 6 години

Нали затова обвиниха жената-виновниците у нас никой не ги разследва.

87

Анонимен

преди 6 години

Обаче по реното няма следи от гумите на автобуса

86

Мислещия

преди 6 години

До Фактите ,ако си размърдате малко мозъчетата може и да ви стане ясно,ча височината на автобуса е фактор в катастрофата,когато не пежото а реното попадне под задните гуми обръщането на автобуса е неизбежно,не е задължително да е зверски удар зада се получи обръщане

85

Анонимен

преди 6 години

" която според обвинението е блъснала автобуса." Мисля, че това не подлежи на коментар. Предницата й е смачкана, но " се предполага, че го е блъснала"

84

Анонимен

преди 6 години

Мой познат е докоснал задната гума на тир, колата му изхвърчала и паднала на таван върху кола насрещното движение. Леко докосване при висока скорост и 6 човека фира. Хората в отсрещната кола въобще не са имали време да реагират. Белите стават лесно и стига сте обвинявали пострадалите. Разсейваш се за секунда - и ето ти трагедия.

83

Николай Последни .

преди 6 години

Какво Ви става бе хора. Първо за нарушенията на шофьора. Забравени фарове посред бял ден,чудо голямо.До преди няколко години въобще не ги палехме.Забравил да смени стикера със новия който притежава със това на кого развали рахата. Превишил със 20кмч. Ами как да не наруши. Който е влизал във София от Пловдив по Цариградско шосе,ще разбере за,какво говоря.Някой (***)е сожил знаци от 60 и 50 кмч на четири лентов път.И защо?Защото току що събудилия се катаджия да си изпълни плана за нарушения.Не

82

Анонимен

преди 6 години

Да караш пиян НЕ Е като да не слагаш колан, моля!

81

Бухаха

преди 6 години

Пък аз имам познат, който има акт за превишена скорост с велосипед. Вижте, не се шегувам. И най любопитното е, че в наказателното му постановление са му написали номера на СУМПС - то.