142

Анонимен

преди 5 години

Това не е цялата истина относно заплатите по Черноморието! Такива заплати се взимат в ресторантите на свободна консумация! Заплатите в хотелите са от 2 до 3 пъти по ниски!

141

Анонимен

преди 6 години

На нашето черноморие,ни турист, ни бачкатор да си!Бегом към белите страни!!!

140

Анонимен

преди 6 години

Невроятен скок на заплатите ........Значи да си зарежа келнерската работа за 4000$ на пасажерските кораби и да се върна като млад меринджей за невероятните 1200$ Май е по вероятно мутресата да слезе от жипа и да чисти стаи за невероятните 600лв

139

Анонимен

преди 6 години

До ПърванЗамислих се , дали знам таблицата за умножение!Учудващо - знам я!Още повече се учудих, че знам за цикъл на Карно , енталпия, ентропия, мога да сметна Бимсова кривина, или ....обема на буре!Съответно парциалното налягане в същото това буре!Там имаше едни закони на Раул!Това го пиша на "прима виста"!Дали ставам за инженер?

138

Абсурдистан forever

преди 6 години

Всяка седмица дежурните драскачи пускат поредните фейк нюз хахаха.Давам им идея -към края на сезона да направят интервю с виетнамец,тайландка,индиец или украинец колко са доволни и как догодина ще се върнат със семействата си да слугуват на родните ни робовладелци...

137

Дъра-бъра

преди 6 години

Дъра-бъра-100 чадъра!

136

Анонимен

преди 6 години

Е той щом готвачът си е шеф, може да си дава и 10 бона, кво му пречи?

135

Анонимен

преди 6 години

Не останах доволна!Бях използвана!Не заплатиха труда ми!Подиграха се с труда ми!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!Затова не съм в България!

134

Анонимен

преди 6 години

Аз лично през изминалото лято работих в Приморско!Работих в един от многото хотели на Данчо Христов и Г-жа Николова.Започнах през Април с уверението че ще бъда работник в кухня.Сезона не бе започнал и всички работници кой от кухня кой от роддръжка или камериерки работихме обща работа "всичко"!Два месеца чистене боядисване стъргане на мазилки.И получавахме по 600лв.И сезона започна аз получавах като кухненски персонал 1100лв.Работих 4 месеца без почивен ден по 10- 12 -14 часа на ден.

133

Нуфри

преди 6 години

Част от тайландските масажистки ще са травестити и затова внимавайте.

132

Йода

преди 6 години

Силно съм заинтересован от вноса на тайландски масажистки...

131

Анонимен

преди 6 години

Платена реклама.

130

Първан

преди 6 години

Сега всеки който знае таблицата за умножение може да получи диплома за инженер. Кое ни е наред че и инженерите да са ни наред?

129

Роко

преди 6 години

Кодексът на труда е писан през 1970 г. и някои хора още вярват че сме 1970 г. Водеща новина: баламите свършиха, другари. Време е да почнем да плащаме на хората.

128

Анонимен

преди 6 години

на кое море ? на средиземно море ли ?

127

Анонимен

преди 6 години

1000 лева ли?! И това при 31 работни дни в месеца при 12-14 часов работен ден!!Това на час е около 2 лева, което е около 2/3 от минималната часова ставка, която е 3,07 лева за 2018 година.*Защо ли никога не се казва срещу какъв труд дават уж високото заплащане? Не е едно и също да работиш по осем час на ден пет дни в седмицата и да работиш без прекъсване целия месец по 12-14 часа всеки ден.

126

Анонимен

преди 6 години

1000 лева!!! С това работно време то е все едно да работиш на две места на нормален работен ден за по 500 лева и същия брой работни часове. Не, благодаря, да си работят сами.

125

Несебърлия

преди 6 години

И да допълня че единственият начин да изкарате повече пари е ако хванете втора работа но това е трудно понеже малко работодатели имат желание да направят втори трудов договор на 4 часа най-вече. Ако карате от една мижава заплата,духате супата! :)

124

Несебърлия

преди 6 години

Преди 1 седмица аз и мой приятел отиваме да огледаме работни места. И виждаме какво. Лудница,всякакви изисквания,очаквания за милионни и разбира се никакви пари (600-800 лв). И хотелиерите още очакват да хванат някой да им работи. Еми не. Даже почнах да се съмнявам дали да започна работа там. Истината е че те развалиха целия туризъм там. Даже и ние местните се оплакваме и искаме да се престане с тая пародия. Това е мнението от един местен морски човек. Правете си изводите какво е положението.

123

Несебърлия

преди 6 години

Нека аз да кажа моето мнение като човек,който е роден и израстнал в туристически район (Несебър) и като такъв работил в курорта (или останките му) Слънчев Бряг. Така,значи. Преди 2 години работих като рецепционист в един хотел 3 месеца за 650 лв максимална заплата. За три месеца се сещате колко пара се изкарва,нищо че съм местен и не ми се е налагало да давам пари за квартира и храна. Единствено за транспорт..тук-таме. Добре че имаше някои далавери че да изкарам повече пари. Така.