25

Анонимен

преди 6 години

Пише "замаЕни", а коментира международна политика... Колко мъка има по този свят, Боже...

24

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzТо пък Китай и Русия са едни полюси дето ги виждат само замаените русофили, особено Русия не е никакъв полюс, всеки който я побара и и налага санкции или я бие по мyтрата.

23

Анонимен

преди 6 години

Снощи Израел е спатарясал ирански бази и складове с оръжие в Алепо и Хама на 30 километра от проглушилата ушите ни велика руска система С400, отново проспала нападението. Доста чaлми са дали фира. Никакъв вопъл и стон нито от Иран нито от Русия и Асад. Правят се все една че нищо не се е случило. Иран се зъбеше че ще отмъсти за Т4, а вместо отмъщение му избиха още няколко зъба.

22

ognyanz

преди 6 години

До Ха-ха: Със Сигурност на САЩ им се иска да контролират всяка една държава,но светът вече не е еднополюсен. Вече има избор: който не иска да е сателит на САЩ, може да се закачи към Китай или Русия. Сирия избра Русия, Сърбия - също.

21

Сори

преди 6 години

Кори ще се ококори когато Дьорд му спре гранта.

20

УМЕН

преди 6 години

Ким ще се хване на въдичката "либийски модел" кога върбата роди круши. Или на 31 февруари. Доста подценяват малкия ГОЛЯМ играч от СК.

19

Ха-ха

преди 6 години

Явно много им се харесва либийският модел,та искат да го приложат навсякъде,де що има непокорна(на САЩ) държава!Би изглеждало донякъде приемливо,обаче се оказва,че американците вече мачкат и покорните държави,засега само с невоенни средства!Какво ще е нататък-не се знае точно....Обаче е близко до ума,че подчинят ли всички,които сега са извън контрол и за съюзниците им ще настанат тежки времена!Освен Богоизбраните(Израел) и слугите им САЩ и UK,всички други ще са в коша!

18

1

преди 6 години

до КориИли да питаме Садам, Кадафи, или Милошевич? Те ще потвърдят, колко велика демокрация е Ъмерикъ и как демократично критикува.

17

1

преди 6 години

До Кори"Иначе това е демокрация.С този скандал Америка доказа още веднъж че е велика демокрация. Никой не е предпазен от критики, вкл.най-остри.вкл.Президент."Тая велика демокрация, що не си седи у дома и не си се критикува така демократично сама себе си, ами лети със самолетчета и демократично критикува останалите с ракетки?или казваш "и от ракети никой не е предпазен"?

16

Кори

преди 6 години

До 16: силно изказване.Може би си бил там и си видял нещата в дълбочина.при нас изглеждаха по-скоро комични.Казваш `държавен преврат`, ако има такива - в затвора до живот. Иначе това е демокрация.С този скандал Америка доказа още веднъж че е велика демокрация. Никой не е предпазен от критики, вкл.най-остри.вкл.Президент. Не знам как ти изглежда, но мисля че от това демокрацията дори спечели.А журналистите трябва да имат по-голямо чувство за отговорност.

15

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам за Иран, ама след излизането на доклада на службите за руската намеса сега трябва да съди с ефективни присъди всички журналисти, редактори и собственици намедии за целенасочен опит за дестабилизация на САЩ... Клинтъница в момента, пък и на всичките и привърженички, трябва да им треперят мартинките от ужас ;))) Защото се опитаха да направят държавен преврат чрез разпространяване на лъжливи новини. И държавни институции и служители също участваха. Тръмп трябва да забрани демократите ;)

14

Санкции, а...

преди 6 години

Добре ви излашка Вова в Сирия... още са ви мокри гащите и миришат лошо.

13

путин

преди 6 години

Спокойно аз съм гей война няма да има .Ще си писна анимета

12

Анонимен

преди 6 години

В момента Израел бомби разни ирански проксита в сирия космическото пво пак мълчи .А рошняците са се изпокрили в базите си с подвита опашка

11

Анонимен

преди 6 години

Да забиват една гъба на московскатаа *** от там нищо хубаво не е дошло

10

россия

преди 6 години

АКО ЛИБИЯ НЕ БЕШЕ СЕ ОТКАЗАЛА НЯМАШЕ СЕГА НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ САЩ ЩЕШЕ ДА СИ ПОМИСЛИ

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен / 6 / : Персия е един от стълбовете на човешката цивилизация; Корея е дала цивилизация и култура на всички страни в онази част; Палестина е стара култура. Вие ги припознавате за приятели на Москва?! А те дали вас припознават? За тях московията са примитивни,дивашки племена - не нация и държава с история. Такава дузпа ще ви изпълнят при първа възможност...

8

Анонимен

преди 6 години

САЩ ОФИЦИАЛНО ЗАПЛАШИ ТУРЦИЯ СЪС МИЛИАРДИ САНКЦИИ АКО ПОДКРЕПИ ИРАН СРЕЩУ ИЗРАЕЛ!А ТРЪМП Е СЛУГА НА ИЗРАЕЛ!

7

Анонимен

преди 6 години

Корейците не са либийци, при тях демокрацията е довела до един от най-високите стандарти в света - справка Южна Корея. Българския путинофил се радва как цял народ живее в глад и изолация от света щото психо-вожда им дразни Америка, толкова са зле нашите червени гении

6

Анонимен

преди 6 години

През декември 2003 г. тогавашният либийски лидер Муамар Кадафи се отказа от програмата за разработване на ядрено оръжие, напомня АФП.....И всички видяхме какво се случи на Либия...