7

Анонимен

преди 6 години

"Наше законно право обаче е да знаем, че това е станало не по наша вина".-----------Айде бе, ама верно ли??? А знаете ли по чия "вина" след това взимахте главни роли, статуетки и натрупахте астрономически банкови авоари?

6

Анонимен

преди 6 години

Дори американците търсят втора пенсия - факт!

5

Анонимен

преди 6 години

А аз съм жертва на ментално санилие - някаква дърта баба се опита да се омъжи за мен, после се опита да ме ожени за дъщеря си и всичко това въпреки, че и казах десетина пъти, че съм щастливо семеен. Като не стана нейната започна да ме тормози. Това е лошата страна на фемионизма. То хубава няма де. Само социопатки и претенциозни шматки с капацитет на полуумряла ***. И със същата миризма. те това са феминистките.

4

ф

преди 6 години

До Анонименпромит мозък !!!!!!!!!!!!!!цялата дъндания беше за да му всемат фирмата на Харви Уайнстийн !!!защото Харви Уайнстийн правеше филми който протоворечат на "глобализма" и на западните "ценности"тези евтини холивъдски пачвар_ри се еб__ за тройка с гарнитура и бира - едеята че подобна пачав_ра може да бъде изнасилена е смешна - та те пускат на всеки от който може да получат пари !

3

Анонимен

преди 6 години

Добре де ако имате дъщеря и някакъв гнусен тип я опипва манипулира и принуждава да му задоволява извратените желания пак ли ще казвате,че всичко е измислица?

2

scott

преди 6 години

това гадно движение" сложете го и на мен псъщо" вече реве за член на висок глас. дажи им се полагал по право. отврат.-

1

Mmmmmm

преди 6 години

Уфффффф.....