20

Кори

преди 6 години

Едно голямо Браво и от мен. Да пробиеш в спорт не особено популярен и успешен в България е нещо наистина голямо. Когато се разпределят средства за федерациите и това да се гледа.

19

Аз

преди 6 години

Бадминтон, неграмотници!

18

Тинев

преди 6 години

Браво на момичетата!!!!!П.П. А иначе, като чета постовете .................. прос*ташки писания колкото щеш. А се надяваме да просперираме, да заживеем по-добре!Боже господи, при толкова тъ*пи, малограмотни, с АБСОЛЮТНАТА липса на възпитание българи за къде е тази държава?Колкото и да го НЕДОЛЮБВАМ проф. Божидар Димитров, прав е с израза: *** народ.

17

Чичо Пенчо

преди 6 години

До 14 Не бадминтон , а БАБИНТОН.

16

До 16 До14

преди 6 години

Браво! ,,Достоен отговор".Щом големият бутон е основен аргумент,не дай боже да изпусне човек някоя буква сигурно ще го обявиш за неграмотен. А иначе за всеки влак си има пътници .Голф,фехтовка,шах,кърлинг и т.н. не са по атрактивни но това значи ли че трябва да ги оплюем и да ги свържем с политиката и агнешкото.Прав е 15-поколение от завистливи неудачници.А бадминтона стана интересен благодарение на П.Касабян.В онова време не си играехме като вас на,,шетане из форумите" и ровене в Гугъла.

15

Анонимен

преди 6 години

Новите Малееви.

14

До 14:

преди 6 години

А ти кога за последен път ходи да гледаш "майсторите", които играят федербал?Колко пари би дал за да гледаш тези скучни мачове? А иначе, ако имаш претенции за грамотност би трябвало да знаеш, че след препинателен знак се поставя интервал, а това става с натискане на най-големия бутон от клавиатурата.

13

До ХА ХА ХА

преди 6 години

Ами такова поколение сте бре.Говориш за едно време ,но не споменаваш колко усилия,труд,мъки и жестоки тренировки имаше тогава.И никой родител не ходеше да се кара с треньорите да ,,не мъчат детето му"А сега всички ,,спортуват" пред клавиатурата и ИСКАТ!?!? успехи.Ами я се вижте бе какви успехи от лигаво поколение което не става и ч..п за зеле.Заголемия спорт се искат и ,,големи" хора а вие сте само завистливци и плюещи някой успял.Имало било........!Неудачници с претенции.

12

До 13-Анонимен

преди 6 години

Федербал играят децата. Майсторите играят БАДМИНТОН.Той е олимпийски спорт и носи 5 медала.Играе се САМО В ЗАЛА. Изказваш се лаишки и неподготвен.Но като ти гледам речника,ти не си виновен ,тя природата те е...............!?!?

11

Анонимен

преди 6 години

Oх на батяяяяя

10

Анонимен

преди 6 години

В Сеул ни отнеха 2 златни на щангите, а с тях ставахме 4 и изместваме кого - домакините!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

По време на "лошия" социализъм спортът ни печелеше олимпийски титли и правеше олимпийски рекорди в доказани спортове от древността като леката атлетика, тежката атлетика, борбата, бокса ...Днес евроатлантическа Мангалия печели европейска титла по федербал и какво ? Трябва да припадаме от възторг ли ?Ако имаме истински медии, които да извадят истината за България преди 1989-та година и Мангалия днес и направим сравнение ... Ще ви побелеят косите от ИСТИНАТА !

8

Абе Пенчо

преди 6 години

Има една държава, която ниама 1 кв/м метър в Европа, ама участва с шампионска лига. лига европа и т.н, По последни данни , Москва, Санкт Петербург са в Европа, Имаш домашно да ми кажеш коя е тази държава, ще ти дам бонус, Апоел (Тел .?) . Чети Пенчо, чети, с тъпо постове само ще имаш за кола :)

7

Анонимен

преди 6 години

Браво на момичетата !Добра новина !Ах това Хасково !!:))

6

Озадачена ;)

преди 6 години

Какво ще да рече "домакинираха" ? :D

5

Пенчо

преди 6 години

До За РУСИЯ съмЧети бе, за Европейско става въпрос. Твоята Русия е в Азия, така че ходи да стискаш палци на Азиатското

4

Аз

преди 6 години

Браво на момичетата! Показаха че са най-добрите!

3

Анонимен

преди 6 години

БРАВО!

2

За РУСИЯ съм

преди 6 години

Жалко че са европейски шампионки аз стисках палци за РУСИЯ

1

За РУСИЯ съм

преди 6 години

Жалко аз съм за РУСИЯ