25

рашо

преди 6 години

и кои са причините?!

24

Анонимен

преди 6 години

"Момчетата са българи!И двамата живеят в източното"В "Изток" живеят само от цветните, недей да лъжеш.

23

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости и помогне на родителите му! Хора карайте по-бавно и по-концентрирано!

22

бай ч.лен

преди 6 години

при сяка катастрофа с *** в колата тиквата ни увеличава глобите.ако бяха увеличили така и доходите досега да сме станали европейци.а шефа на КАТ призна че катастрофите не намаляват от силните глоби.ами намалете си ги каквито си бяха преди вас господа герберасти

21

Анонимен

преди 6 години

Другия път да карат по-бавно.

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМомчетата са българи!И двамата живеят в източното

19

JJ

преди 6 години

Колкото и да не искам да храним мутрите застрахователи, най-простото решение е като в чужбина - млад шофер и кола над 90 коня пропорционално по-висока застраховка за всяка к.с. отгоре.Да видим тогава как ще караш кола с 220 коня на 20 години като застраховката ти е по-скъпа от колата.

18

Анонимен

преди 6 години

И какво е лошото?Утре такъв психар ще ви изпере с 150 челно докато си карате по правилникът ще остане жив а вие ще сте в гробищата с жена с а детето ви -сираче в кома или инвалид.Такива по-добре да ги няма че са опасни за себе си и околните.

17

Анонимен

преди 6 години

За мен тва не е лоша новина.В бг има много мъже.Около 60% от мъжете са с психични отклонения-сега е модно да се наричат алфа мъжкари.Според мен просто диви селяни.Жени почти няма ако има много им харесва тая простотия.Та като по намалеят малко дивите селяни ние ще заживеем в един много по-добър свят.

16

Анонимен

преди 6 години

Ти докато "караш" четеш и пишеш ли?

15

Анонимен

преди 6 години

Тез двамата грамотни ли са или по-скоро не са. Ако имат книжки, как са ги взели без да знаят да четат и пишат?

14

Анонимен

преди 6 години

Напоследък в учебните коли виждам само някакви тъмни субекти от Факултето. Другите купуват ли си книжките?

13

Щирлиц

преди 6 години

....."Двамата изгубили контрол над автомобила, в който са пътували"Този автомобил със колко волан и *** е?Или единият върти волана,а другия натиска ***?Много интересно.

12

Анонимен

преди 6 години

Колкото по малко българи толкова по добре за нормалните хора на планетата.

11

ГутенБулГаНишеАрбайт

преди 6 години

Премахнете всякакви правила за движение! Дайте амнистия на всички с отнети книжки. Продавайте книжки в "Лафка", без изпити. Премахнете всички ограничения, светофари и пътни знаци. Гарантирам ви, че за две години територията ще се саморазчи от диваците. На чакащите за сърца, бъбреци и всякакъв джигер ще им дойде редът, дори ще залепен световните пазари. Друг начин няма.

10

Анонимен

преди 6 години

Поредния нормален ден в Тиквостан.

9

Странно

преди 6 години

Може да е странно, но в "лошия " Беларус, ограничението по аутобаните е 90 км.Като магистралите им, нямат една дупка. Там всеки спира на пешеходна, немислимо е да се отнеме предимство, да се пререди тарикатски на завой, и да не спазват знак.Не знам коя е по-законовата държава.Но тази е една от причините да се махам от България и тарикачетата с опели, беемвета, аудита, поршета. Няма да видиш една кола на тротоара или в градинка.Да не говорим за нарушаване на Закон.Директно в затвора.

8

ГутенБулГаНишеАрбайт

преди 6 години

Безгранично е безхаберието на управляващите. Диваците не могат да шофират, Той магистрали им прави????

7

Анонимен

преди 6 години

Щом няма имена и инициали, означава че това вероятно е разтоварване на социалната система. Ако бяха българи или турци, щеше да им пише имената, адресите, егн-та, имена на родители, приятели и задължително снимки.

6

Бобчо

преди 6 години

Тая кола от У мните ще да е кола, че двама да я управляват. И пак БМВ гледам, явно това си е традиция - всички бангии на марката все умници, пилот-изпитатели и краштест ентусиасти да ги подлагат на екстремни изпълнения.