37

999

преди 6 години

До културен българинИ ТОВА ГО КАЗВА ЧОВЕК , КОЙТО СЕ РАСТЕ С ПАЙНЕР КУЛТУРА И НА ЗАПАД СЕ СЛАВИ СЪС СЕКС ТУРИЗЪМ ?И КЪДЕ ТИ БЕШЕ КУЛТУРАТА ? ДА НЕ БИ ДА Е В ГРАДСКИЯ ОБЩЕСТВЕН *** - ЩОТО ТАМ НАЙ СИ ЛИЧИ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА !

36

999

преди 6 години

ВЪВ ПУЙКИСТАН ТАКА В ПУЙКИСТАН ОНОВА -А КАК Е ВЪВ ВАШИЯ БОГИСТАН ?ПАРДОН ТО МАЙ БЕШЕ *** . БОГИСТНА БЕШЕ ВАШИЯ ПЪТЕВОДИТЕЛ .

35

Анонимен

преди 6 години

Пълна циКания...

34

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа яко смърди... НяКОЙ е взел едни пари да ми навира в носа диарбекирски лакърдии. Да, ама не.

33

Анонимен

преди 6 години

Абе хубава работа, ама... Ще тръгна точно в пуйкистан да пътувам, как ли не. От Москва до Владивосток е 6 дни и е 1 000 000 пъти по-интересно и по-сигурно. пуйкистан - мерси, в някой друг живот, не точно в този...

32

Анонимен

преди 6 години

Ако в Пуйкистан имаше поне 300 000 ентусиасти със "свободен дух",никога нямаше да допуснат диктатор на власт.

31

Анонимен

преди 6 години

Запада съживи икономиката на турция не само с инвестициите и технологиите, които им продаде, но и с това, че им приемаше гастербайтерите. На нас ни забранваха да работим там много дълго време, докато в същото време ни изсмукваха пазара и ни разбиваха отраслите.

30

историк

преди 6 години

До АнонименБраво на тебе ! Точно така е , първите американски инвестиции в Турция датират от 1952 г. по времето на Аднан Мендерес ,тогава Турция става член на НАТО !

29

Анонимен

преди 6 години

До културен българинВ малка грешка си ! Първите изблици на американски инвестиции в Турция датират от времето на Аднан Мендерес между 1950 и 1960 г

28

културен българин

преди 6 години

Ако западните държави не бяха инвестирали в Турция ,сега положението им щеше да е критично както си беше преди западните инвестиции ! Западните инвестиции в Турция датират още от времето на Исмет Иненю ! След това турците се съвзеха икономически ,после запада им продаде и технологии за производство на автомобили и др. технически стоки ! Турците сами никога нямаше да достигнат това !Ние се борим сами с трудностите , затова съм горд ! Никой не ни измъква от калта както измъкнаха Турция !

27

Анонимен

преди 6 години

До културен българинТочно обратното.Никой не ги е вдигнал, сами са се вдигнали.А ние само "усвояваме" от ЕС и пак сме цъфнали и вързали.Те ако бяха в ЕС щяха да са още по-добре.

26

културен българин

преди 6 години

До АнонименТи по икономика не се сравнявай с турците , тях запада ги вдигна на крака ! А ние се борим сам с трудностите !

25

Анонимен

преди 6 години

Второ, правим се на по католици от папата, само и само да му проституираме.Трето, меним си дори "славната" история, за да му угодим повече. Помните ли, "като бяхме с немците бяхме българи, като бяхме с руснаците, бяхме славяни"?Четвърто, когато този модел накрая рухне за кой ли път, естествено виновни са ни всички други, но не и ние самите. Бай *** е велик, умен, съвършен, най-красив, втори по интелигентсност, по 5 на нож, на N морета...

24

Анонимен

преди 6 години

От малки ни захранват с патриотизъм към този прокжен народ. Като си малък и глупав, лъжеш се.Но порастваш и виждаш, че всичко е било фалш.Виждаш, че просто сме едни генетични роби, дребни мошеници, и цялта ни "велика" история може да се сведе само до:"степни фашкии с конски опашки се слели със славянска сволч".Първо, като малки деца, търсим поредният си господар и на кого да станем хрантутници, поради мързела си, дребнодушието ни и използвачеството ни.

23

Анонимен

преди 6 години

До културен българинЗа да се гордея, че съм българин, трябва да има повод.Защото има поводи само за обратното.По-долни сме от всичките си съдседи.

22

културен българин

преди 6 години

До АнонименАбе и ние българите хвърляме гюбеци , аме не на обществени места ! Единственото обществено място на което може да хвърляме гюбеци е сватбената зала или ресторанта където сме отишли да се веселим и където е позволено да се хвърлят гюбеци ! Аз не съм виждал българи да хвърлят гюбеци в коридора на влака !

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Зави си от кои българи си.

20

Анонимен

преди 6 години

До културен българинПреди да се биеш в гърдите като бая ти *** в банята,и да си дъниш ракиено-салатения патриотизъм,отбелеши само какви са им влаковетеи какви са нашите.

19

Анонимен

преди 6 години

До културен българинЕ то ние българите не хвърляме гюбеци... или?

18

културен българин

преди 6 години

До АнонименНапротив , трябва да се гордееш ,че си българин !Видя ли ги какво представляват турците ? Хвърлят гюбеци и вдигат аларма на обществено място без да ги интересува ,че пречат на другите от близките купета на влака !