19

Щирлиц

преди 6 години

Баджет Пацоли: Тези, които предизвикаха войната, вече ги няма.Уникален полет на мисълта,нЕмам думи.

18

scott

преди 6 години

бондстиил ли го казва тва?

17

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До Не разбрахме ли?!..........А този план е част от руски план за хегемония на Балканите. Основата му идеологически е: Православие и славянофилство...

16

Анонимен

преди 6 години

Косово е американски протекторат, свиквайте. Каквото ще бъде и Кюрдистан.

15

Факт!

преди 6 години

До ЙовоГлупости турците се натискат да са българи защото знаят че ще видят през крив макарон ЕС.Руснаците идват по същите причини.Всеки се бие за България тва са фактите.Е има и будали *** дет подмиват немски старци за 1000 евро от които плащат 800 евро наем.Ама и глу.аци има сега в тоя живот!

14

До Адолф

преди 6 години

Колкото НАТО застанаха да защитят гърците при Кипър.ЕС само ще гледа и ще изказва съболезнования.Истински ще ни съчувстват сърбите.И руснаците, но заради американските военни бази в БГ, няма да рискуват война.А и БГ управляващите от десетилетия водят антируска политика.Едва след анексията на БГ земи, ще се смени политическия елит и ще управляват читави политици.Но едва след разделянето на БГ, а такова ще има.

13

жеко

преди 6 години

югославия ще бъде подарена на албанците а българия на ***, така го виждам плана на краварите

12

Adolf Eichmann

преди 6 години

Единствения начин България да се раздели е чрез гражданска война която ЕС няма да позволи а НАТО ще застане на страната на Българите като техен член тоест забравете за какъвто и да е сепаратизъм у нас ;)

11

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Косово не е само Сърбия.Реално тази държава не е призната от нито една от водещите световни организаций- ООН, ЕС дори и от Организацията на ислямските държави.

10

Йово

преди 6 години

До Адолф ДаслерНе знам за Сърбия, но знам че в Северозападна България искат в Румъния. Югоизточна България искат в Турция а ОМО "Илинден -Благоевград" искат в БСР Македония. Та не знам дали Сърбия ще се разпадне но с тая пета колона на запада която ни управлява вече близо 30 години май България ще остане само със Софийското равно поле.

9

Не разбрахме ли?!

преди 6 години

От Владивосток,през Ламанша и до Исландия ще бъдем ние,православните! И ще оставим гей-парадите да си живуркат,но без музика и да пречат на Нормалитета,ОК?

8

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Северозапада!!!Подигравате се но няма да ни спрете. Като не ни имате за хора, много ви здраве.Сепаратистките настроения все повече се засилват.

7

Анонимен

преди 6 години

Сепаратисти долни...

6

Адолф Даслер

преди 6 години

Ванга - Сърбите ще се съберат в орехова черупка, защото псуват Бога! Ако играят още по свирката на Кремъл, ще се отделят и унгарците и българите!

5

Анонимен

преди 6 години

В смисъл ще се продават ли или Ко ?

4

маларт

преди 6 години

Хашим Тачи какъв го играе в момента тогава? Компанията на Мадлин Олбрайт още ли държи телекомуникациите в Косово?

3

Анонимен

преди 6 години

СВОБОДА ЗА РОДОПИТЕ!!!СВОБОДА ЗА СЕВЕРА!!!ДОЛУ ТРАКО-ШОПСКИЯТ ГНЕТ!!!

2

Абре момче-арнаутче

преди 6 години

дет ми се прайш на министер - янките ви бутнахаа Косово за,,мало время" - а как Жестоко ще плащате за Арендата - не ти стига мозъчето да си отговориш...

1

Илиян

преди 6 години

Тая албанска *** освен с дрога, с нищо друго не може да прави бизнес. От друга страна ако български бизнесмени инвестират в Косово доста ще си патят заради не изплащане на заплати, както правят тук.