9

Анонимен

преди 6 години

Блъснал е двамата пред джамията с автомобил, защото този ден танкът му е бил в сервиза за смяна на маслото. По план е трябвало да влезе с танка в джамията, ама на ... лош късмет тоя ден.

8

Анонимен

преди 6 години

На тоя остров много голо бе, къде са дърветата по улиците? Много депресиращо изглежда снимката, после София не била хубава, ама е пълна с дървета по улиците в центъра.

7

Анонимен

преди 6 години

Повечето сирийци по едно дете не могат да изхранят,но родили по осем като "нашите" мунчовци- е кой да ви ги храни сега,ние ли? Вие така ли хранихте нашите деца,когато в страната ни през 14-15 век имаше масово измиране от глад,или вместо това пращахте помощи на турците,които ни обраха и последната трошица???

6

Анонимен

преди 6 години

Кой дава право на англичаните да избиват невинни деца в Сирия???

5

Анонимен

преди 6 години

Няма имена, не е терористичен акт. Нека позная. Заблудено розово девствено Христово чадо от мъжки пол на христова възраст обсебено от християнството и изпаднало в амок поради това, че Христовите му сестри предпочитат надарени муслими в леглото. На ревност отива работата. Не е теракт.

4

Анонимен

преди 6 години

"Атаката, при която загина един човек, беше вдъхновена от омраза срещу мюсюлманите."А когато мюсюлмани, защо не пишете че са от омраза към християните?Евала - двойни стандарти

3

Анонимен

преди 6 години

А защо журналистите в желанието си да блеснат произвеждат кухи новини и сега ще контролират всеки какво е казал някъде, защото разни лицензирани, дето трябва да са по-отговорни, създават изкуствена паника?

2

Анонимен

преди 6 години

Срещу джамията трябва да има тежка картечница. И всеки Петък да поработят пи час-два, да почисти тази земя от алахакбаровцу.

1

Жиб.

преди 6 години

Щом е целенасочено,значи е случайност а не тероризъм- ама че социалистическа логика!