27

от стената

преди 6 години

Плюскаш ли ГМО българино?

26

Анонимен

преди 6 години

"По публикацията работи: Надежда Йосифова"На Надка явно и плащат "на кило" (на ред).И яко копи-пейст.

25

Шарл Ла Тан

преди 6 години

Бойкот на кафявата подсладена газирана лимонада!

24

Анонимен

преди 6 години

ЕС са като малко дете.Два шамара и застава мирно.Визитата на Макарон в САЩ беше като трейлър на филм.УНИЗИТЕЛЕН филм за ЕС.Трумпета правеше какавото си иска с Макарон а франсето само се усмихваше притеснено "тате" да не му врътне някой шамар.Жалка картинка.ЗАКРИВАЙ!

23

бългериа фърст

преди 6 години

Във Вашингтон на баба Ангела и стана ясно, че единствения и сериозен партньор е Русия!

22

Анонимен

преди 6 години

Аз мита не плащам и ям си да плащам - винаги има заобиколни пътища.

21

Анонимен

преди 6 години

Все едно аз да наложа санкции на шефа си.

20

Анонимен

преди 6 години

Само,че аз не съм чувал колония да налага санкции на господаря си,да разбирам че трябва дрънкат нещо за да създават впечатление че не са колония но това не променя нещата.

19

Шерлок

преди 6 години

Най-правилната ответна мярка е русия да стане член на ЕС със сигурност ще е по-добре за всички.

18

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е написана два пъти. Всяка информация вътре еупомената два пъти в текста. Някой е търсил обем пред качество. Сигурно му плащат на написана дума. Ама защо ми губите времето да чета едно и също два пъти бе, льольовци?

17

до 14...

преди 6 години

Американската ГМО соя и царевица влизат на европейския пазар преработени! Няма българин който да не е ял колбаси със соя, или не е пил Кока Кола с глюкозо-фруктозен сироп от царевица!

16

Анонимен

преди 6 години

За какви "ответни мита" дрънкат тия????Ответните мита за нелоялна търговия, ги налага Тръмп. Колко пъти да им повтаря, че ако изравнят нещата, няма да има проблем.Тяхното е жалко неоправдано репчене за да си запазят привилегиите- ако мине номера:)Ама Тръмп ще им зачука дъските.

15

ТHE Патриот

преди 6 години

задокеанската крава да си пасе у тях си няма място в Европа

14

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АнонименЗа Тръмп не са гласували само селяните.Тръмп е резултат от предишната политика на американския елит!Глобализма сега има други представители!Това са азиатските тигри!Сега те искат да няма граници за стоките им, а САЩ и ЕС са вече на другата страна- използват държавата за защита на интересите си с мита и други ограничения!А въпросът кой създаде тигрите и с каква цел е друг.И отговорът е без значение.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Американската соя и царевица не влиза на европейския пазар / и слава богу/, защото е ГМО , американците и страните от третия свят си я кльопат , и започва да им личи и физически и умственно.

12

Анонимен

преди 6 години

За Тръмп гласуваха селяните, затова европейските ответни мита ще засегнат селскостопанската продукция, като соя, царевица и др. За да останат безработни в щатите, гласували за Тръмп.

11

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

А знаете ли медните ни рудници кой ги експлоатира в България! Ами оловните! Ами златните!А знаете ли въгищата в България на кой пълнят джобовете.Та вижте кой как си защитава ресурсите!Защо не отидат да вземат руските !.Или китайските!Покритото мляко котки не го лочат!Сега ЕС ,САЩ икитай си защитават интересите!Гледайте и си мислете за България!

10

Анонимен

преди 6 години

Айде сега, има 5-6 американски стоки, който ми трябват, недейте вдига цената до небето ....

9

Анонимен

преди 6 години

Мерки много бързо ложе да му сгъне сърматаа утре да каже, че ЕС маха санкциите на Русия заради Митоото. .И след 10 мин ще има Туит ...че може и да ме слага мито :)))

8

за ЕС

преди 6 години

Бюрократите от ЕС са толкова жалки-скараха се с Русия под натиска на САЩ и Англия, сега ги отсвирват и янките....................ЕС е една куха структура................чиновници с космически заплати и бедни данакоплатци, особено тези в Източна Европа!!Няма да е добър края на ЕС!!!