173

бонго бонго

преди 6 години

До АнонименВенецуела имаше заплати от по два-три долара на ден, преди да дойде Чавес, когато бяха американски приятели. След като той дойде, минималната във Венецуела беше към 415-420 долара,пъти по почти два пъти по-голяма от БГ за тогавашния период. Освен това Чавес намали и дълговете им. Единствения му грях беше, че изгони американските компании и нефта вече отиваше за по-високи доходи на венецуелците.

172

Б

преди 6 години

НАШИТЕ БАТКОВЦИ,КАТО СА ИМАЛИ СТОТИЦИ КОЛОНИИ И СА ВОДИЛИ СТОТИЦИ ВОЙНИКАКВА СА СВЪРШИЛИ,ОСВЕН ДА СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБА,ЗАЩО НЯМА МИР И ХУБАВ ЖИВОТ В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ДЕТО СА БИЛИ, А САМО СА ГИ СКУБАЛИ,КАТО МОКРИ КОКОШКИ,ЗАЩО ИМ ТРЯБВАТ БАЗИ В КУБА,КАТО С ПОДВОДНИЦИТЕ СИ ОТИВАТ ПО БЛИЗКО И ИМАТ РАКЕТИ,ДА ОТИДАТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ.ТО СЕ ИСКА МАЛКО АКЪЛ,ЩЕ РАЗХОДА ПО БАЗИТЕ Е ОГРОМЕН,САМО В БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ ПАРИ.

171

А

преди 6 години

,КАТОРУСИЯ Е ТАКАВА,ОНАКАВА,ЗАЩО ВСЕ ПИШЕТЕ СРЕЩУ НЕЯ,ЗАЩО НЕ Я ОСТАВИТЕ НАМИРА,ВИЖТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ,ПО ГОЛИ ОТ ВСЯКОГА,САМО НЯКОЙ ДА МРЪДНЕ В РУСИЯ Е ВЕДНАГА ВИ ДРАЗНИ,ВИДЯХМЕ УМНИТЕ РАКЕТИ НА ВАШИТЕ БОГАТИ БАТКОВЦИ,СВАЛЯХА ГИ С ТЕХНИКА ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ.КАТО *** РЕСИЯ ЗАЩО Я ЗАОБИКАЯТ С БАЗИ,МАЛКО АКЪЛ СЕ ИСКА ЧЕ С ЕДНА РАКЕТА ИСЛАНДИЯ ЩЕ ПОТЪНЕ,СТИГА ДЕТСКИ РАБОТИ,МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ,НЕ С ДРУГИ РАБОТИ.ЯСНОЕ ,ЧЕ ЗА ДОЛАРИ МОГАТ ДА СЕ ПИШАТ И ЛЪЖИ,НО ПОНЕ МАЛКО МЯРКА

170

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 187 В България се живее в пъти по добре от Русия.Че даже и при соца беше така.Ние поне имахме собствени жилища , а те държавни комуналки.У квартиру !

169

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 182 Разбира се че САЩ пробутва /прогреса/ демокроция по целия свят.Няма да пробутва комунизъм я...Комунизма почина като идеология.Няма прогрес.

168

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Това е резултатът от 15 години коминистическо управление."Да, ама не. Това е резултатът от брутално вмешателство във вътрешните им работи. Финансирано отвън. Леко на север. От прерийните койоти.

167

Анонимен

преди 6 години

Венецуела изгони американците преди 15 години. Сега е затънала до шия в дългове към Русия и заплатите са по 2 долара.Убийства 90/100000.Това е резултатът от 15 години коминистическо управление.

166

Анонимен

преди 6 години

Абе с 7800 рубли минимална заплата не сме.И с 9/100000 убийства.

165

Анонимен

преди 6 години

Не и берете грижата на РУСИЯ-вижте се ние какво представляваме ! БАНТУСТАН !

164

До 186

преди 6 години

Реалността е тежка нали ,рубладжийски плъх ? На русофилите трябва да ви се спре достъпа до развития свят и да имате право да ходите само в руската дупка,сибир и някои от мюсюлманските съюзници на Русия ,като Таджикистан,Туркменистан и Сирия.

163

Анонимен

преди 6 години

Пишете си самички колко е велика вашата америка, оставям ви сами да си говорите и да си слагате плюсчета. По-умният винаги отстъпва на по-глyпaвия да покаже магарията си...

162

До 183

преди 6 години

Хирошима и Нагазаки дори след тези бомбардировки успяха да се вдигнат и развият за отрицателно време.Я кажи руските пияници как се развиха с градовете си дори и без бомбардировки ? А да - шишета спирт се носят навсякъде ,а мазилките по сградите се разпадат и са технологични джуджета.

161

Анонимен

преди 6 години

Яжте си топченцата от безсилие. Русия винаги ще ви е трън в гз.

160

Анонимен

преди 6 години

америка произвежд всичко. Даже и демокрация произвежда... И я продава навън. Само че никой не я купува и не я ще. Даже и за без пари. Ето сега и в Никарагуа продава демокрация чичо сам, както продаваше във Венецуела преди това. Изобщо америка продава, пардон пробутва демокрация навсякъде по света:Ирак, Либия, Виетнам, Корея, а в Япония толкова много демокрация пуснаха със самолети, че Хирошима и Нагасаки още чупят дозиметъра за радиация...

159

До 180

преди 6 години

Стига се обажба пък ти от нищото бе ,клоун.На никой не му пука за русия и никой не я бръсне за нищо.Стига си ни натрапвал някакви неадекватни мнения.Дори Барак Обама каза ,че Русия са по-ниски от тревата и ,че нищо не става от тях,а отговора на Путин беше ,че е наясно ,че САЩ са единствената суперсила в света и Русия няма нищо против това.Щом Путин няма нищо против,вие русофилски *** за какво се борите бе и жалкарите ви смешни ?

158

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянАбсолютен факт е ,че русия няма възможност дори да вкара във въоръжение няколко бройки.В момента имат няколко прототипа и то несполучливи именно защото Индия оставиха проекта.Това е именно пример ,че руснаците немогат да произведат нещо качествено и технологично в една бройка ,камо ли в по-голям мащаб.Явно се надяваха на индийците да направят всичко ,а после *** да оберат овациите.

157

Анонимен

преди 6 години

Русия Е фактор. А това, че не ви харесва е друга манджа. Ако не беше фактор щяхте да я подминете с равнодушно мълчание. Сега Русия ви подминава равнодушно....и с леко иронична усмивка.

156

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До До 175Всъщност проекта, според руснаците е приключил, когато индия са изискали технологиите за производство за да довършат бройките си (като оправдание), при което от ответна страна са им поискани още един господ знае колко пари, и индийците са си обрали крушите. дали руснаците са реагирали така, щото не искат да споделят мегановите си технологии без аналогов в мире, или щото не могат да предложат в момента нищо освен фейслифт на съществуващ сухой, предстои да се разбере.

155

До 176

преди 6 години

Русия не е фактор и никой не се съобразява с тях.Стига глупости ,рубладжийки ***.Русия има по-малко световно влияние и от Италия.Единствената причина поради която Русия си позволява да надига глас е защото разполагат с ядрени оръжия,иначе щеше да им е наложена демокрация много бързо.

154

До 175

преди 6 години

ПАК-ФА беше замислена разработка между русия и Индия.Беше запланувано да се направят 60 самолета и Индия да свърши по-голямата част от проекта ,а русия да произведе двигателите.Е накрая Индия разкриха руснаците какви неможачи са и оставиха проекта ,и в момента има само няколко бройки,за които руснаците дори незнаят как да направят двигатели от ново поколение.Затова и в момента изтребителя е спорно дали въобще е от 5-то поколение.Тук си личи очевидното изоставане на руснаците с десетилетия.