65

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ето ви братята от Русия как се грижат за нас с ислям. Завършелият ко министър ще ни учи на добрини.Цъкай те минуси :D

64

Анонимен

преди 6 години

До Юнал ДжемиловАбе, драги, разбрахме те вече какво си и що си. Не е нужно да задаваш риторични въпроси какъв си. Ти си нещо от сорта, което си изброил, но твоето не е свързано с болест, а нещо, характеризиращо теб самия, нещо абсолютно натурално, не знам дали ме разбираш. Съмнявам се.

63

Анонимен

преди 6 години

...НИКОЙ НЕ МРАЗИ ТУРЦИТЕ... но не понася ДПС и ДОСТ защото те настройват турците срещу българите и работят за разрушаването точно на етническия модел.Ако не съществуваха тези формации нямаше да има никакво напрежение между българи и така нареклите се турци.Да не говорим че ДПС си е ромска партия а не турска.

62

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ МРАЗИ ТУРЦИТЕ- ТОЯ КОЙТО ГИ Е Д РИСКАЛ ГОНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ ТАКА КАКТО БГ СЕ РАЗДЕЛИ ИЗКУСТВЕНО НА ФИЛИ И ФОБИ. ТУРЦИТЕ СА НАЙ РАБОТНИТЕ, ТОЧНИ, ЧИСТИ И КОРЕКТНИ ХОРА, АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ДА МИНЕ С КОЛАТА СИ ПРЕЗ ТУРСКИТЕ СЕЛА НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ- ПОДРЕДЕНИ И ЧИСТИ ДВОРОВЕ. ТУРЦИТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА БЕДНИ КОЛКОТО И НИЕ, ТУРЦИТЕ КАКТО И НИЕ ИЗБИРАМЕ НЕ ВИНАГИ НАЙ ТОЧНИТЕ ХОРА. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ТУРЦИ, КОИТО ЧЕТАТ ПО ДОЛУ ПИСАНИЦИТЕ НА БГ ЛУЗЪРИ, ЖИВЕЕМ ОТ ГОДИНИ ЗАЕДНО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВ

61

Анонимен

преди 6 години

това, че ние ви търпим, не означава, че моделът ви е за пример. Този ухилиния кога ще научи да говори правилно официалния език.

60

Анонимен

преди 6 години

До СЕЛЯКВ нормална държава тия четири страници език на омраза, които сте изписали под статията, щяха да бъдат изтрити. Обаче авторката ви оставя на воля да си излеете омразата към турците и ДПС, да ги прогонвате оттук, да ги наричате как ли не... най- много да изтрие моя пост. Както прави редовно.По вашите постове се вижда каква интеграция има в Бг- никаква, пък Карадайъ тръгнал да я препоръчва като модел за пример.

59

az

преди 6 години

знаете ли какво , ще дойде време тоя и неговата чета с поддръжниците му ще бягат за ТУрция и прах ще се вдига , мълчи с месеци после каже нещо за смут пред телевизийте и хайде пак се е покрил.

58

Българин от Германия

преди 6 години

Ханс ван Баален да не атакува Атака, а да се огледа в Холандия и да си отвори очите за ислямистката партия ДЕНК. Патриотичната Партия на Свободата на Герт Вилдерс само за малко да спечели първо място на последните избори, ако не бяха всички останали да се обединят в 4-ворна коалиция и да съставят дясно правителство.

57

Анонимен

преди 6 години

Моля ви,върнете Доган,поне е завършил философия и е доста по-умен,а този две изречения не може да свърже!

56

СЕЛЯК

преди 6 години

В нормална държава такива като тоя и партията му нямаше да имат никакъв глас за нищо, а какво остава за вътрешна политика, камоли за геополитика.Смешен свят, смешни страни, смешен евро-съюз.Пародия на живот и държави.Ама и това ще е до време.

55

Анонимен

преди 6 години

ДЪПАСЕ,ДЪПАСЕ, МОЖЕТЕ ВСИЧКУ- ОТ *** ДА НАПРАВИТЕ МИЛИОНЕРИ- НЕМА ВТОРО УБЕЖИЩЕ НА ....

54

Анонимен

преди 6 години

В малките градове и селата положението е страшно 80% от населението са Ш.веди.Основният поминък са кражбите и продаването на деца . България до 50 години ше е само 5-6 големи градове а другото жунгла

53

Анонимен

преди 6 години

Българският етнически модел е дискриминация спрямо българите. Държавата води активна политика на развъждане на шведи и геноцид над българите .

52

999

преди 6 години

ДПС Е СЪЗДАДЕНА ОТ ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ !В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКЪВ ЕТНИЧЕСКИ МОДЕЛ !ЗАЩО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ФИРМА БЕ НАЙ-ГЛАВНИЯ СПОНСОР ОТ ОБРЪЧИ НА ФИРМИ В ДПС? \СЪЩАТА ФИРМА СЕГА Е СПОНСОР НА ГЕРБ\В БЪЛГАРИЯ НЯМА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА,НИТО ПАТРИОТИЗЪМ !В БЪЛГАРИЯ ИМА ПОЛИТИКА НА САМОУНИЩОЖЕНИЕТО !

51

Шопа

преди 6 години

Къв а тоа таласъм?

50

Анонимен

преди 6 години

готов е за премиер на израел

49

Анонимен

преди 6 години

УРОДЛИВ СЛАВЯНОФОБ АНТИХРИСТ

48

Анонимен

преди 6 години

DOST DOST DOST DOST

47

Анонимен

преди 6 години

кяфир

46

Анонимен

преди 6 години

Истински евреин, по-чист от равина