11

axa

преди 6 години

наскоро байер купи Монсанто, т.е. скриха се там, така че когато говори байер, говори де факто Монсанто.А те както знаем козината си сменят но нрава - не, нищо няма да ги спре към печалби, печалби..

10

eve1

преди 6 години

Изчезнат ли пчелите до 4 години изчезва човечеството.Изборът си е наш.

9

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се направят опростени документални филми,да показват нагледно как се натруват цял коктейл от химикали,пластмаси,токсини и какво ли не във водата, почвата, атмосферата с течение на годините.И това вреди не само на хората,но и убива растенията и животните и няма как да се изчисти.Тези хора трябва да се вразумят,те явно не разбират какво се случва на планетата.Цели реки в Азия и Африка са превърнати в отровни коктейли,нашия Дунав също е доста замърсен.

8

боико

преди 6 години

ЕС и САЩ,са основните убиици на пчелите .бг вън от този съюз. не може един канцеларски плъх да ти казва какво да правиш.тия които вкараха БГ в този измислен съюз ще трябва да отговарят за деиствията си и бездеиствията си както и роднините им

7

Нормално

преди 6 години

Наще евтини политически кантонерки с кво ли ги купили прозводителите и вносителите на пестицидите -убийци ?Селските представители с по един лаптоп ,другите с по една манекенка и тънък плик.За някои и по един манекен и вазелин....

6

Пчела

преди 6 години

Мразя Монсанто и ЕС!

5

Анонимен

преди 6 години

Вместо да разработват нови модели пестициди те пробутват модели от преди половин век защото не им се дават пари за развойна дейност и ревът че ЕС ги ограничавало.Същевременно генерират стотици милиарди долари оборот.

4

Me

преди 6 години

Ето, че не лобизма а здравия разум и интереса на хората ръководи лошия евросъюз.

3

До коментар номер 2

преди 6 години

Хвърли се през терасата докато е време. Конспирациите са ти изпържили мозъка ,русофилист няма лечение.

2

Анонимен

преди 6 години

Всички пестициди са вредни, всичко създадено от човека убива планетата за да може човека да страда от акне, СПИН, псориази,с клаустрофобия, рак на дебелото черво и прочие. Путин е виновен.

1

Анонимен

преди 6 години

Стискам палци за защита на пчелите,това е битка между Давид и Голиат!