5

Анонимен

преди 6 години

Абе, по-добре хапчета, отколкото да сме на първо място по брой аборти на ученички. А иначе, че е хубаво да се раждат повече българчета-хубаво е, но просто не става насила. Ако някоя жена не желае да става майка, дори и да забременее, ще направи аборт, което е доста по-гадно от взимането на таблетки. Познавах момиче с 8 (!!!) аборта, която не ползваше презервативи или хапчета, защото не ги харесвала. Е, това ако не е лудост!

4

Анонимен

преди 6 години

А случайно да напишете за страничните ефекти?Всяка млада жена, приета в неврологията, първо я питат, пие ли и което е по-лошо, пила ли е някога противозачатъчни.

3

Анонимен

преди 6 години

С хормони тъпчат животните. Да наедреят.

2

пижо, пенда и дженда

преди 6 години

знаете ли какво не знаете, това че 98% от синтетичният естроген от хапчето се отделя после през урината и от там през канализацията стига подпочвените води и от там отива навсякъде, включително селскостопанската продукция и питейната вода. няма пречиствателна станция, която да премахва този синтетичен естроген, нарочно и конспиративно, защото така мъжете биват напомпани с естроген - от както има "хапче" сперматозоидите на мъжета са намалели с 50% и т.н. краят е скоро, невежите са блажени!

1

12 чавета шукар

преди 6 години

Никаква контрацепция! Плющ.те се на воля и правете българчета, че напоследък нещо само пролите се множат неконтролируемо.