7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Да разбира се! Култът към личноста на феята, магьосника и вълшебника! После търси подаяния че да се върнеш и да умиргаш в ***!

6

Анонимен

преди 6 години

За овена е вярно. Гинка от Разград. Само това ще кажа.

5

Анонимен

преди 6 години

Някой някога предсказал ли е нещо полезно с тая простотия ?

4

Имаше един Близнак,

преди 6 години

голям чешит, който редовно ходеше на гости на своя бивша голяма любов на имения й ден. Водеше с него и настоящата си жена. Бившата му любов също беше омъжена.Същият този Близнак беше страстен привърженик на една политическа партия. В навечерието на едни от предишните избори, с удивление разбрахме, че агитира приятелите си да гласуват за новосформирана партия, която впоследствие просъществува от ден до пладне. Но на онези избори една от централните им фигури беше бивша любовница на този Близнак!

3

Окей

преди 6 години

Мой по-възрастен роднина е Овен и две жени искаха да се връщат при него, а той сега е щастлив от 7-8 години с трета.И аз съм звънял и писал на пияна глава на две бивши (единия случай в 2 през нощта да си поговорим за нещата от живота, как сме в момента хахаха:P) пък съм Лъв. Пълни глупости са зодиите.

2

Анонимен

преди 6 години

Ракът е най гадната зодия

1

Анонимен

преди 6 години

Овенът първо ще ти се моли мазно-мазно, ще пълзи като ***. Едва като го отрежеш, ще започне със обидите и напомнянията какво съкровище си изпуснала...Малко жени се връщат при мъж от зодия Овен, защо ли?! :)